8 Kasım 2018 Perşembe

AYDINLANMA ÇAĞI - ÖZEL BİR YAZI

AYDINLANMA ÇAĞI
İnsan varlığı milyonlarca yıldır bu dünyada farklı evrelerden geçti tekamül yolunda. Bir deney gibi düşünün bunu mesela. Bir canlı organizmanın uygun şartlarda nasıl bir değişim dönüşüm gösterebileceğini test etmek gibi mesela. Ama bu sadece bir evrenin gerçeğiydi. Oysa o evreden öncesi de vardı bu dünyada. İleri uygarlıklar, medeniyetler çağı da yaşandı aslında. Maya Uygarlığı gibi mesela. Ama sanmayın ki Mayalar’da ilkti ve tekti bu dünyada. Onlardan da öncesine uzanıyor yaşam bu dünyada. Artık bir çoğunuz çok iyi biliyor ya Lemurya mesela. Peki ne oldu sonra? Ne siz sorun ne biz anlatalım aslında… pek de gerek yok hatırlamaya ve hatırlatmaya ama içinde bulunduğunuz dönemi daha iyi anlatabilmek için size biraz bahsetmemiz gerekiyor aslında.
İleri bir medeniyet yaratılmışken bu dünyada, birçok canlı sevgi enerjisinde titreşirken adeta ışıkta, evrenin sonsuzluğunda karanlığı yaşayanlar o günün şartlarında, bu ışığı kullanmak istediler kendi çıkarları uğrunda. Buna neden izin verildi? Nasıl izin verildi? … diye sorabilirsiniz ama hatırlatmak isteriz ki evrenin sonsuzluğunda her şey var ve var olanla ne yaratılacağı bir niyet meselesi aslında.
Kısaca bir grup bu ışığı kullanmak istedi ve içeri sızdı kendi yollarınca. Aydınlık taraf dirense de çokça bir AN geldi ve dağıldı tüm varoluş dünyada. O AN’da bir grup ruh kendilerini kapattılar kozaya adeta. Gün gelip de bir uyaran olmadıkça kendi varlıklarıyla aynı frekansta, uyumayı seçtiler adeta. Bir başka grup cansiparane savaşmaya devam etti karanlıkla. Ama onlar da yok olmamak için adeta uzaklaşmak zorunda kaldılar bu evden evrenin uzak noktalarına. Bir diğer grupsa yenilgiyi kabul etmiş gibi gözükerek yaşamayı seçti aynı dünyada.
İşte şimdi vakit geldi topyekûn uyanışa.
Uzak diyarlara gidenlerin yardımıyla, kalmayı seçenlerin yarattığı ışık adeta bir sinyal gönderdi kozasında olanlara ki siz buna UYANIŞ dönemi diyorsunuz aslında, başladı 21.12.2012’de dünyada. O gün bugündür devam ediyor çalışmalar hızla ve çoğalarak aslında. Öngörülen 2019’un sonu olsa da siz çok yol aldınız aslında. Ve biz bu noktada yardımlarımızı misliyle arttırdık dünyaya, görünürde siz hiç anlamasanız da.
Bizim boyutta, adeta, anlaşmalar yeniden yapıldı, kontratlar silindi, yakıldı, yeniden yazıldı ve devam ediyor da çalışılmaya.
Kısacası büyük bir iş başardınız siz dünyada uyanışa geçmekle aslında. Ama durmak yok, yükseliş şimdiden sonra. Aydınlanmayı yaşamak gerekiyor bu arada.
UYANIŞ>AYDINLANMA>YÜKSELİŞ
Aydınlanma deyince anlatalım biraz daha; aranızda bulunan galaktik dostlar da dahil olmak üzere hâlâ daha bir çoğunuz ulaşamadınız mutlak aydınlığa. Yani bir başka ifadeyle yüreğinizdeki yaratım potansiyelini görmezden gelseniz de çokça, her an üretiyorsunuz, yaratıyorsunuz, çoğaltıyorsunuz ya… işte burada sadece SEVGİyi, sadece IŞIĞI sadece AYDINLIĞI çoğaltana kadar yolunuz var bu yaşamda. Daha kısa söyleyelim hatta! Tüm yaratılmışlar bu kainatta mutlak ışık olana kadar yapılacaklar var aslında. Ama sizler var ya; insan denen, bedenlenmeyi seçmiş, bu sınırlı bilinçte yaşamaya gelmiş, sizler var ya, şu kainatta en zoru başarıyorsunuz aslında ve sizin kattığınız ışık misliyle fazla tüm kainata. Değerinizi anlayın artık istiyoruz biz de bu mânâda.
Toparlayalım artık kısaca; 2019’la birlikte AYDINLANMA ÇAĞI’na gireceksiniz topyekûn dünyada. Bu ne demek anlayacaksınız etrafınıza baktığınızda; daha çok karanlık gözünüze gözükecek dünya ve işte o anda anlayacaksınız hangi konuda neler yapılması gerekiyor aslında. Hoş, görüp anlamayı seçmeseniz de olur. Kabulle ve niyetle şimdiden çalışanlara katılın daha iyi olur ama her can aynı anda uyanmadığı için bu dünyada adım adım, grup grup, konu konu, ilerlenecek, normaldir aslında. Siz yeter ki düşmeyin, düşürmeyin kendiniz yüreğinizdeki ağırlıklarla. Hâlâ daha görüyoruz var yükleriniz bu anlamda. Çıkın yola, bugün burada, bir derin nefesle çıkın yola, gerisi gelir kolaylıkla.
Kalın sağlıcakla, sonsuz sevgimizle kucaklıyoruz her birinizi şimdi ve daima.
Bu yazı F. Ebru Tolan’a tarafımızdan 8 Kasım, Perşembe saat 11.00’de yazdırılmıştır. KONSEY
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder