24 Mart 2019 Pazar

BUGÜN - 24 MART 2019

Toprak Ana dokundu adeta tüm canlarına, uyandılar sırayla, bugün kıpırdanış çıktı ayyuka ve gelen ışınlarla, dolunay sonrasında, artan hızla hızalanıyor herkes yeni olana.

Karmaşık gelebilir size ve hatta anlamsız ama rahat bırakın kendinizi doğal olan akışa. Tesirler güçleniyor her an dünyada. Zira zaman daralıyor burada. 

Siz de yüreğinizdeki kıpırtı ile göğsünüzde adeta bir baskıyla nefes almak ihtiyacı duyuyorsunuz ya ne alâ, alın mutlaka. Sıyrılın koşturmacasından dünyanın, çıkın dışarıya, sarılın ağaçlara, selamlaşın doğayla, silkelenin adeta. İki gözünüz kapalı olsa da açın yüreğinizi ve zihninizi Yaradan'a.

Tüm kainat çırpınıyor adeta size ulaştırmak için ihtiyacınız olan ne varsa; anlamasanızda İZİN verin mutlaka. Bugün özel, bugün güzel, oturun sükunetle ve seyreyleyin hayatı etrafınızda. Selam verin kuşlara, karıncalara... sevginizi yükleyin onlara, döner gelir size nasıl olsa.

Kalın sağlıcakla Bilge Ruhlar 

Bu yazı 24 Mart 2019, Pazar  saat 12.32 itibariyle F. Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul'da kaleme alınmıştır.

2 yorum: