2 Aralık 2019 Pazartesi

YENİ İNSAN & YENİ DÜNYA - ÖZEL BİR YAZI


YENİ İNSAN & YENİ DÜNYA
Yeni İnsan, Yeni Dünya deyince sizin anladığınızla bizim anlatmak istediğimiz arasında fark var aslında. Zira siz anlamları hâlâ daha geçmişe, biz ise geleceğe göre yaşıyoruz aslında.
İşte bu yüzden bugün burada biraz daha netleştirmek istiyoruz ne demektir Yeni Dünya ve bunu inşa edecek Yeni İnsan kimdir acaba.

Yeni Dünya’yı tanımlamaktan başlayalım: Yeni dünya tüm döngülerden, bütün evrelerden gelen tüm yüklerden tamamen arınmış Toprak Ana’nın, bundan sonra 5.boyut gerçekliğinde, bu kainatta varlığını sürdüreceği alandır aslında.

Bu nedenle insan bilinci evrilirken 5.boyuta uygun şekilde, aslında eşzamanlı Toprak Ana’nın da hazırlaması gerekiyor ya ki bolca söyledik, anlattık, anlattırdık* bunun ne demek olduğunu aslında hâlâ daha anlamamışlar için söyleyelim hiçbir yük kalmayacak Toprak Ana’da.

Mesela Çernobil neden gündeminizde bugün hâlâ…
Neden diziler seyrediyorsunuz Dark adı altında mesela…
Ne anlatmaya çalışıyor Star Wars acaba?
Nedensiz değil tüm bunlar artık anlayın ama.

Kısaca katman katman temizlemek için Toprak Ana’yı yeniden, yeniden, yeniden çalışmak gerekiyor çokça. Bu noktada dönüp bakın eski notlarınıza ve yazılanlara, anlatılanlara...
Ama en fazla çalışın ışıkla. Haftada 1** çalışanlar bile azınlıktayken hâlâ biz diyoruz ki her gün, her gün, her gün çalışın çok daha fazla kişi bir arada.

Kısaca siz tutacaksınız bir ucundan, diğer taraftan da biz ama sizin niyetiniz ve nefesiniz olmadan biz yapamayız asla. Bunu iyi anlayın bugün burada.

Toprak Ana adeta temizlendikçe açığa çıkacak negatif enerjileri alıp götürmek, değiştirip dönüştürmek bizim işimiz adeta. Ama bize taşıyacağımız yükü verecek olan, temizleyerek Toprak Ana’yı aşağıda sizsiniz mutlaka. Zira Toprak Ana temizlendikçe hafifleyecek hafifledikçe güçlenecek aslında.
… ve güçlenmesi gerekiyor aksi takdirde yeni dünyada var olması mümkün değil zira çok yorgun ve güçsüz adeta.

Milyonlarca yılın yükü omuzlarında taşıtıldı adeta ona bunca zamanda ve doğasına aykırı onlarca müdahale devam ediyor hâlâ. Aktivist tutumlarla devam ettirilen 3-5 kampanya Toprak Ana’yı temizliyor sanıyorsanız çok ama çok yanılıyorsunuz zira o kampanyaların çoğunda üretilen negatif enerji var ya bin misli yük bindiriyor Toprak Ana’ya aslında.
Bırakın bu yolları da başlayın çalışmaya.
Şu an dünya üzerinde kapalı gruplar var mesela. Kapalı gruptan kastımız birkaç mânâda: 
1. Dar alanda hâlâ daha sıkışmış kalmış olanlar var. Henüz çıkamadılar ortaya zira korkuları çok fazla. Yardım edin onlara korkularını temizlesinler mutlaka. Siz çekin ortak bilinçten daha fazla korku ve temizleyin mutlaka. Yansıması uzanır onlara. 
2. Aldıkları rehberlikleri paylaşamayanlar var hâlâ. Onlarda da korku çok fazla.
3. Birbirlerini bulmuş olmanın rehavetine kapılmış olanlar var, dağıtmıyorlar bilgiyi adeta.

Oysa çok daha fazla birlik bilinciyle, sinerji yaratmanız gerekiyor ki bunu “AŞK’la Çalışın” ifademizde anlattık aslında.

Kısaca Yeni Dünya ancak kât’i şekilde Toprak Ana’nın temizlenmesi ile mümkün olacak, biraz yavaş gidiyorsunuz bu mânâda.

Gelelim insan varlığına; Yeni İnsan’a
Yeni İnsan oluşturulmaya başladı çoktan ama bilinç değişimi devam ettiği sürece tamamlanmayacak aslında.

Oysa bu bilinç değişimi için vaktiniz yok çok fazla. Kısaca uyananların daha çok ses çıkartması gerekiyor ama durumunuzu anlatalım nasılsınız aslında.

Uyanması gerekenler uyandıkça kendileri ile ilerlemeleri gereken yolda ilerlediler hızla. Zira zaten uyanmalarına neden olan ne varsa temizlenmesi gereken yükleriydi aslında.
…ve bu yükler temizlenince bir şekilde, ama yardımla ama niyetle ve nefesle, kişiler kapıldılar rehavete. Hayat akışının içinde yumuşadı adeta sert köşeler, yuvarlandı adeta sivri uçlar, temizlendi adeta kanayan yaralar, örtüldü adeta kızgın lavlar, korlar… ortalık bir anda aydınlık ve yumuşacık bir örtüyle kaplanınca sandılar ki bitti buraya kadar oysa yeni başlıyordu, bakmadılar, duymadılar.

Ellemedik adeta, dinlensinler istedik biraz ama, dinlenmenin miskinliğe, durmanın üşengeçliğe dönüşmemesi gerekiyor ya… İşte bu mânâda bugün burada uyarmak istiyoruz bir kez daha; UYANANLAR! Tek vazifeniz kendinizi temizlemek arındırmak değildi ki, o ilk vazifenizdi ama son değil ki! Hadi kalkın ayağa bir kez daha, silkelenin adeta. Koyulun yola, el ele tutuşun yolda olanlarla ve çalışın çokça bu sefer bütünün hayrına. Belki ailenizden yana, belki mahallenizden, belki şehrinizden, belki ülkenizden, belki de topyekûn dünyadan yana yapmanız gerekenler var, durmayın daha fazla.
Birlik olun, dernek olun, vakıf olun… adı ne olursa olsun, bir arada olun ve çalışın mutlaka.

Bugüne kadar ne varsa yaptığınız devam edin yapmaya ama söylemleri değiştirin, kapsamı genişletin, içeriği yenileyin, değiştirin; üzerinde çalışın mutlaka. Son 3-5 yılda yaptığınızı dahi aynı şekilde, aynı üslupta yapmayın kısaca bundan sonra. Ama en başta bundan 8-10 sene önce yaptıklarınızı salın, bırakın adeta. Onlar çoktan bitti aslında. İzin verilmeyecek artık onlara.
Hep dediğimiz gibi sistemler, yöntemler, iktidarlar, düzenler değişecek, şirketler, yapılar, binalar değişecek anlayın artık direnmeyin buna.
Kalın sağlıcakla.
Bu yazı 28 kasım 2019, Perşembe saat 12.10 itibariyle İstanbul’da F. Ebru Tolan’a tarafımızdan yazdırılmıştır. Konsey



* & ** Yazanın notu: Blog sayfamda Temmuz 2017'den bugüne yayımlanmış yazıların içinde Toprak Ana ile ilgili birçok yazı mevcuttur.
Ayrıca her Pazartesi akşamı 11.00'de Işıldayan Hayatlar İle Saf Sevgi Enerjisi Çalışması yürütmekteyim. Detayları blog yazılarımın arasında ve Facebook'ta aynı isimli grupta bulabilirsiniz.

4 yorum: