28 Temmuz 2018 Cumartesi

AY TUTULUNCA...


Tüm dünya, size göre dün gece, gerçekleşen ay tutulmasıyla bir eşikten geçti adeta. Akış durdu ve hızalandı, bir kilit tamamlandı ve kapı açıldı gibi düşünün bir anlığına.  Bugün bu dünyada aldığınız tesir dünden başka ve bu tabii ki sizin hayrınıza. Ama bundan sonra durmak yok tüm insanlığa, duraksamak yok uyananlara. Artık farklı bir akışta olacaksınız siz henüz anlayamasanız da.

Ne mutlu aslında!

Hâlâ takılı kalırsanız olumsuza, eksik ve yanlış sanılana, zorlar sizi bu yeni enerji seviyesi siz hiç farkında olmasanız da. İhtiyacınız yok buna. Çevirin başınızı, yüreğinizi, niyetinizi aydınlıktan yana ve yürüyün bu yolda. Uyanışla birlikte yükseliş de başladı, anlasanıza.

Önden gidenler başı çekiyor gibi algılansa da, gitmesi gerekenler de zorlanıyor sanılsa da topyekûn bir değişim bu aslında. Çok yakında somut işaretler almaya başlayacaksınız bu yolda, herkes kendi dünyasında ama. Bazıları aşikar ve hatta görünürde tehditkâr ama her daim hayrınıza. Bunlar olmaya başladığında yakınmak ve yüksünmek yerine şükredin mutlaka. Şükredin ki artsın farkındalıklarınız sizin için sizin dünyanızda ve hemen sonrasında devam edin bakmaya “anlamam gereken ne” sorusuyla. Anlayarak ilerleyin bu yolda. Zorlaştırmayın hayatı kendinize doğru sandıklarınızla. Henüz bilmediğiniz çok şey var aslında ve hatırlamadığınız çok daha fazla. Bugün, bir derin nefes alın ve başlayın, bir adım atın mesela kendi ruhunuzdan yana.

Sonsuz sevgimizi yolluyoruz tüm insanlığa şimdi, şimdi ve şimdi… yani daima. Haydi kalın sağlıcakla, buluşuruz yüreklerinizde siz niyet ettiğiniz anda.

Bilge Ruhlar
İstanbul – Kozyatağı 28 Temmuz 2018 – 13.23

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder