9 Temmuz 2018 Pazartesi

ŞİMDİ VAKİT GELDİ; DOĞMAYA!


Biz, dost olanlar insanlara, sadece gözlemlemiyoruz aynı anda çalışıyoruz var gücümüzle sizin hayrınıza, bilin ki o bütünün de hayrına.
Oysa aslında, siz anladığınızda gerçek gücünüzü bu varoluşta bize ihtiyacınız olmayacak nasılsa.
Siz bir yumurta misali olgunlaştınız bunca zamanda, kendi dar dünyanızın içinde büyüdünüz (ilerlediniz) adeta zifiri karanlıkta el yordamıyla ve vakit geldi artık kabuk kırılmalı ve ışık dolmalı karanlığa.
İlk anda, kabuk ilk çatladığında, sızan ışık göz kamaştırıcı olsa da korkmayın ama! Bir derin nefes aldığınızda, ruhunuzla bir ve bütün olma yolunda, ilk adımı attığınızda uyumlanacaksınız nasıl olsa.
Nasıl ki bir civciv için dünya sonsuz gibi (huge and terrible) korkunç algılansa da, kalbini yerinden çıkartırcasına çarptırsa da, çok değil, 3-5 dakika sonra anlar; annesi yanında ve o güzellikler içinde, özgür koca bir dünyada. İşte sizin içinde adeta böyle yaşanıyor/yaşanacak uyanış ilk anda.
Işığın gücü gözünüzü kamaştırıp engellenme isteği doğursa da bir an’lığına hemen sonrasında gördüklerinin güzelliği karşısında koşmak gitmek, daha da bilmek ister ya doğan yavru aslında işte aynı durum var şu an birçoklarınızda.
Hatırlayın ki o kabuğu kıracak güce ulaşana dek, olgunlaşana dek kaldınız karanlıkta. Bir civciv 21 gün kuluçkada, bir bebek 9 ay 10 gün ana karnında! Ve insanlık asırlar boyu bu 3 boyutlu dünyada!
Şimdi vakit geldi doğmaya, çıkmaya, açılmaya, …
Her doğum anı nasıl sancılıysa bu da biraz acıtabilir bazılarınızı sanılsa da aslolan vakit geldiği anda, karanlıkta kalmak için değil de, yeniye açılmak için kullanmaktır enerjiyi aslında. Bir bebek gelmek istediğinde dünyaya, o vakit geldiği anda, hızlı ve kolaylıkla gerçekleşir ya doğum hani aslında….!
Zor olan akışa direnmektir, anla!
Siz de direnmediğiniz anda, izin verdiğiniz anda kolaylaşacak geçiş aslında. Son bir dar alan kaldı gibi hayal edin bunu da.
Biz, dışarıda ama yanı başınızda beklemekten öte yardım ediyoruz aslında, kolaylıkla bebek çıkarsın başını da çekip alalım diye dışarıya; 5.boyuta.
Sevgiyle kalın, sevgi kalın, kalın ki kolaylaşsın dokunmamız hayatınıza. Şimdilik hoşçakalın, buluşacağız çok yakında.
Galaktik Dostlar’dan Orion Grubu adına 8 Temmuz’da İstanbul’da F.Ebru Tolan Karahasanoğlu’na  yazdırılmıştır. 14.14


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder