24 Ekim 2018 Çarşamba

24 EKİM - DOLUNAY


Eskiden, çok değil, 10-12 yıl öncesinde bile size göre gökte bir dizilim gerçekleştiğinde veya bir enerji değiştiğinde çok da hissetmezdiniz kendi evinizde. Sadece belli dönemlerde, tesire açılırdı sizin gökkubbe, tabii hizmet etmek için insan bilincine.

Oysa bugünlerde gökte her ne oluyorsa yerde –size göre- tesirini alıyorsunuz misliyle.  Nedensizce olabilir mi bu sizce? Bir çok yol/kapı/vorteks açıldı son günlerde özellikle. İnsan bilinci değişiyor ve dönüşüyor size göre gözüken düzen henüz değişmese de…

Bu nedenle bugün sizin yerkürede gerçekleşen dolunayın etkilerini alıyorsunuz son günlerde güçlü bir şekilde.  Zorlayıcı olması gerekmez de! Henüz yolda olmayanlar olması gerekirken, henüz değişimi kabul etmeyenler etmesi gerekirken, henüz yüklerini bırakamamışlar bırakmaları gerekirken, …misliyle hissediyorlar tesiri yüreklerinde.

Bî haber yaşayanlar da var çevrenize. Onlara bakıp da yorumlamayın kendinizi, ne de olsa herkes ilerliyor kendi hızında, düzeninde.

Kısacası, bugün yüreklerinizde olumsuzluk denebilecek bir his varsa size göre gece 10.00’dan önce arınma yapın kendi bildiğinizce. Çıkın açık havaya, dönün yüzünüzü güneşe, tutun ağaç gördüğünüz her neyse (evinde olanlar banyoyla yetinebilirler), gevşeyin iyice ve niyet edin yüreğinizde; “eski enerjiden gelen, beni eski enerjiye bağlayan, hâlâ beni tutan her neyse anlamaya ve temizlemeye niyet ediyorum bu güçlü dolunay enerjisiyle birlikte” deyin ve o anda yüreğinize düşen kişi ise sevgi gönderin/affedin/kesin bağınızı… nesne ise atın/kaldırın/verin/kesin bağınızı…, mekan ise ışıkla doldurun/arındırın/kesin bağınızı,… her ne ise gereğini yapın yüreğinizde ve hafiflediğinizi hissedene kadar devam edin “başka ne kaldı” niyetiyle/sorusuyla.

En sonunda sevgiyle teşekkür edin kendinize ve tüm varoluşa, devam edin gününüze keyifle.

Kasım dediğiniz ay geliyor güzelliklerle. Kucaklıyoruz her birinizi sonsuz sevgimizle. Işık Varlıkları
Bu yazı 24 Ekim 2018, Çarşamba günü saat 14.44’de İstanbul’da F. Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından kaleme alınmıştır.

1 yorum: