5 Ağustos 2019 Pazartesi

8.8.2019 GELİRKEN... - ÖZEL BİR YAZI


Bulunduğun coğrafyada tarihler 8.8. olduğunda başlayacak akış hızla. Adeta gök kubbe aydınlanacak sonsuz NUR’la ve sen anlayamasan da o ışığın yoğunluğuyla inecek olan idrak var ya dünyaya, dokunacak tüm yüreklere aynı anda.

… ve ondan sonra ne “sen” sen olacaksın dünkü…
Ne “ben” ben olacağım ama bil ki topyekûn insanlık şahlanacak adeta.

Dikkat et de yorulma! Zira akıncılar hızlanırken adeta, yüklerini taşımaktan yorulmuşlar tökezleyecekler bir anlığına ve onlar durup kaldığında iki büklüm yerde/kenarda adeta, sen ışığınla, yardıma muhtaç olana el vermek için adeta hızını kesmek istesen de bir anlığına hızlananların gücü rüzgar/fırtına gibi adeta seni de sürükleyebilir o anda. Dikkat et buna!

… ve pek tabii ki
Kalanlar karanlıkta, el yordamıyla ilerlemeye çalışırlarken, adeta gaipten sandıkları, sesler duyacaklar sisin, pusun arasında. Ama hatırla, ses ne kadar albenili de olsa ve hatta söylenenler bal-kaymak tadında da kalsa, sesin sahibini anlamadıktan sonra boşuna. İlerlediğini sandığın alanda dikkat et daha fazla kör çukurla karşılaşma!
Bir derin nefesle başla, şimdi başla, söylenen ve gösterilen her ne olursa olsun sen yüreğinin sesiyle, ışıkla at adımlarını sevgiden yana.

Özün ışık, gücün sevgi, hep hatırla. İhtiyacın yok başka yardımcılara. Zira o yardımcı sandıkların kim bilemezsin o zifir karanlıkta, sen iyisi mi hızlan da o karanlıkta hiç kalma!

Çevir başını mutlak aydınlığa, hep ışık olana, ve tarihler 8.8. yazdığında anla, anla ki kapılar açılıyor ardı ardına. Kimin için ama? Artık vakti gelmiş olana, ışıkla yükselmeyi seçmiş olana, yüreğindeki sonsuz aşkla.

Kalın sağlıcakla.
Bu yazı 5.8.2019 Pazartesi günü saat 10.00’da F. Ebru Tolan’a tarafımızdan İstanbul’da yazdırılmıştır. Konsey


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder