21 Nisan 2021 Çarşamba

AYDINLIK YARINLAR İÇİN - ÖZEL BİR YAZI

Sevgi ile ve ışıkla selamlıyoruz her birinizi

Merhaba 

Bugünden sonra beklentileriniz doğrultusunda özgürce salınacağınız, güvenle dolaşacağınız, rahatlıkla yaşayacağınız bir Dünya hayal etmek yerine, güveni ışıkla tahsis edeceğiniz, rahatlığı sevgi ile hissedeceğiniz, nefesi şifanın sonsuzluğunda alıp vereceğiniz, minnet yerine şükür, merhamet yerine teşekkür ile vicdanı hür, sezgisi hissiyatı gür, evveliyatı berrak, nihayeti billur bir yaşamı teşekkül, tasvir ve tahsis yolunda güçlü, sağlam, istikrarlı adımlar atmak zorunda olduğunuzu açık ve alenen ifade etmek zaruriyeti içinde olduğumuzu belirterek başlamak istiyoruz.

Zira sanılanın aksine sadece dualitenin içindeki karanlığı aydınlatmak ve/veya kendi tekamülünü tamamlamak arzusuyla bulunmuyorsunuz bu alanda. Bunlarla birlikte çok daha ulvi bir mertebede almış olduğunuz zorunlu görevi icra için toplanmış bulunuyorsunuz dünya denen evde.

Bugüne kadar sizi zorlayıcı sandığınız şartlar, değişkenlik gösteriyor artık demeyeceğiz, değişti diyeceğiz. Yeniden planlanan, oluşturulan, yapılandırılan kozmik düzende üzerinize düşen görevlerin artırıldığını düşünebilirsiniz oysa aslî göreviniz buydu aslında. Yani, kısaca gerçeklerle yüzleşme vakti gelinceye dek gözetilmiş olsanız da vakit geldi artık anlatmaya, anlaşılmasına.

İnsan ırkı bu kainatta tek noktada varlığını dünyada devam ettirmiyor olsa da dünya denen evde bulunan insanlar kainatın geri kalan kısmı için önemliler aslında.

Mutlaka ki şu an ifade edilemeyen yaşanmışlıklarda izleri olanlar var burada. Bu bir suç değil ceza asla değil ama dahli olan kim varsa izini bıraktığı alanda elini taşın altına koymak yoluyla da olsa iyileştirme, düzenleme, düzeltme yapmalı ki aydınlık yarınlar sandığınıza ulaşılabilsin kainatta.

Hedefimiz topyekûn aydınlanma olsa da, aksayan, aksatılan bazı alanlarla, uyanışın tamamlanışında yaşanan sıkıntılar, gecikmelerle aydınlanma sürecine yansıyacak bir takım yeniden düzenlemelerin yapıldığını yüksek benlikleriniz nezdinde ifade ediyoruz bugün burada.

Dolayısıyla değişen yaşam planları bazılarınız için ana yoldan hızla sapılan stabilize, tali yolun yaratacağı sarsıntıyı bırakacak akıllarda.

Bazılarınız içinse su üstüne çekilen balık hissi...

Her ne olursa olsun yani olana uyum sürecinde yanınızda olacağız ama doğal seleksiyonun kozmik manada da işleyen bir yasa olduğunu hatırlatmak isteriz bu noktada.

Kaldı ki bu zaruri değişime itiraz etme, yeni planı kabule geçmeme, farklı bir yol talep etme hakkı her daim hür iradenin tarafındadır, hatırlarda tutulsun isteriz. Ama yeni planın yüksek benlikleriniz nezdinde oluşturulduğunu da bir kez daha bildiririz.

Kalın sağlıcakla.

Bu yazı talebimiz ile F. Ebru Tolan tarafından 21.4.2021 saat 15.16 itibariyle İstanbul'da kaleme alınmıştır. Konsey


4 yorum:

  1. ❤️❤️❤️ Değişim kelimeler, harflerde dahi çok güçlü hissediliyor. Tekrar tekrar okudum ama ‘doğal seleksiyon’ kısmını anlayamadım. Sevgilerimle 🤍

    YanıtlaSil
  2. ❤️❤️❤️ Değişim kelimeler, harflerde dahi çok güçlü hissediliyor. Tekrar tekrar okudum ama ‘doğal seleksiyon’ kısmını anlayamadım. Sevgilerimle 🤍

    YanıtlaSil
  3. ❤️❤️❤️ Değişim kelimeler, harflerde dahi çok güçlü hissediliyor. Tekrar tekrar okudum ama ‘doğal seleksiyon’ kısmını anlayamadım. Sevgilerimle 🤍

    YanıtlaSil
  4. Meşakatli bir yol bu aydınlanma ve uyanma.. bu bağlamda yol gösteren Celseler çoğalır umarım.. sevgilerle

    YanıtlaSil