22 Ocak 2016 Cuma

SİZE GÖRE ZAMANSIZ…

SİZE GÖRE ZAMANSIZ…
Bazı insanlar bu dünyaya görevleriyle geldiklerinin idrakine hiç varamazlar. Çoğu zaman iyi imkanları, zenginliği, gücü layıkıyla kullanamazlar.

Her şeyi bilen parçaları, yani ruhları, sık sık uyarır onları, görev yoluna sokmaya çalışır. Önüne insanlar çıkar, fırsatlar çıkar, bilgiler çıkar… donanımları zaten vardır. Ama yetmez, ne yazık ki bazen yetmez.  Kişi ruhundan uzaklaşır ve zihninin esiri olur.

İşte böyle dönülmez bir noktaya geldiğinde insan, artık ruhu bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu hayata devam mı? Yoksa tamam mı? Her ruhun bir şansı daha vardır, bir daha, bir daha…sonsuzlukta sayı, nicelik, sınır … yoktur!

Ruh görevine odaklanır, bazen bir bedende yaşarken yapamadığını o bedenden ayrılırken yapacağını bilir ve ayrılmayı seçer.

Gidişi kendi sonsuz varlığı için bir kayıp değil zenginliktir, huzurdur, sevgidir, ışıktır. …ve bu ışık birçok başka insanın da hayatını aydınlatacaktır, bilir!
Gitmeyi seçer, kalanların hayrı için. Bütünün hayrı için. Görevi için.

Siz siz olun, ruhunuzun sesini dinleyin, göreviniz olsa da dinleyin, olmasa da dinleyin. Vakitsizce gitmemek için dinleyin. Buradayken ışık saçmak için dinleyin. Yürümek ve yücelmek için dinleyin. Yükselmek ve yükseltmek için dinleyin. Sevgi yolunda, HAK yolunda, aydınlanırken aydınlatmak için dinleyin.

Gidenin ardından üzülmek yerine, “ben ne hissettim” deyin. “Kendi adıma ne öğrendim?” “Bu acıyı, hüznü, kaybı yaşamak bana ne öğretti, ne kattı?” deyin.
Çünkü eğer bir şey öğrenmemişseniz işte o zaman gerçekten ruhu acıyacak gidenin bilin!

Bilin ve sevin; önce kendinizi, ruhunuzu ve sonra tüm insanları.
Sevgimle, Ak

Bu yazı 22 Ocak 2016, Cuma günü saat 09.00 itibariyle F.Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul’da kaleme alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder