30 Haziran 2016 Perşembe

TÜRK MİLLETİ'NE - ÖZEL BİR YAZI

Sizin talihsizlik diye adlandırdıklarınızın hepsi ama hepsi sizin gönül gözünüzü açmak için hazırlandı.
Sizler, şu an Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde nefes alan varlıklar, bilin ki bu yaşamı, bu milleti, bu milliyeti siz seçtiniz. Tarih boyunca aldığınız yardımların gerçek anlamlarını idrak etmeye niyet etmiş olsaydınız şu an farklı bir gerçeklikte yaşıyor olacaktınız.
Oysa, ne yazık ki, içinizde sadece çok azınız saf, sonsuz ve koşulsuz sevgiyi öğrenmeye niyet etti. …ve yine ne yazık ki çok azınız zihninin kontrolünü kendi ruhuna verdi … çoğu, kendilerini, ruhu ele geçirilmiş başka karanlık zihinlere terk etmeyi seçti!!! (Bu cümleyi, kalbinizde anladığınızdan emin olana kadar lütfen bir kez daha, bir kez daha okuyun sevgiyle.)
Ancak tüm bu ilahi gerçeklikler şu an sizin için bir “son”un geldiğini ifade etmiyor. Aksine hala daha bir şansınız olduğunu söylüyor.
Bilmeyi isteyenler; sorun?
Başka bilmem gereken ne var? diye…
Görmeyi isteyenler; sorun?
Başka görmem gereken ne var? diye…
Hissetmeyi isteyenler; sorun?
Başka hissetmem gereken ne var? diye…
Yeter ki sorun!
Bu yol arkadaşınız; sizinle an itibariyle bu ülkenin havasını soluyan bu tanıdığınız (yani Firdes Ebru) bizim göstermeye çalıştıklarımızı ve tek çözümün sadece SEVGİ olduğunu defalarca kaleme aldı. Onlarca kez yayımladı… Çok azınız itibar ettiniz, çok azınız gerçekten o farklı enerjiyi yüreğinizde hissettiniz. Bunda yanlış yok. Zaten farklı durumda olsaydınız tüm bu yaşananlar sizin gerçeğiniz olarak tarihe geçmeyecekti.
O yüzden, biz bir kez daha kendisine vazife verdik. Yeniden bu kelimeleri dikte ettirdik. Bu sefer üslubumuz farklı; tabii ki farkındayız.
Bu sefer çok daha açık ve netiz. Çünkü artık çok vaktiniz kalmadı.
Hızla, şimdi, topyekün uyanmak ve uyandırmak zorunda olduğunuzu tam yüreğinizde, tüm hücrelerinizde, beyninizin her kıvrımında doyumsama, sindirme vaktiniz geldi.
Başka yardım olmayacak.
Bunu açık ve net söyleyebiliriz. Yani birçoğunuzun hala beklediği bir 2.Atatürk olmayacak. Çünkü SİZ varsınız; bu coğrafyada, bu ülkede, bu milletin insanı olarak var olmayı seçmiş olanlar; siz varsınız!
Bir bir değil artık, topyekün uyanma vaktiniz geldi. Biz size, sizin görmeyi beklediğiniz, biraz çocukça görmeyi hayal ettiğiniz yardımı yapmıyoruz. Ama bilin ki kesinlikle yardım ediyoruz. İşte bu okuduğunuz yazı da bir yardım. İstesek bu yazıyı milyonların okumasını sağlayabiliriz. Ama bekliyoruz; içinizden kaçınız gerçekten gücün kendinde olduğunu kabul edip, ilk adımı atması gerekenin kendisi olduğunu kabul edip, okuduklarının görünenin ötesinde bir anlamı olduğunu kabul edip … bu yazıyı tekrar tekrar okuyacak ve yapması gereken 1.vazifeyi yapıp başkalarına da okutacak?
Bekliyoruz.
Bizim için sabır sonsuz, bizim için hoşgörü sonsuz çünkü bizim için SEVGİ sonsuz. Ama artık sizin için zaman dar, sizin için şartlar ağır, sizin için sunulan imkanlar sadece kabulünüzle var! Siz kabule geçmediğiniz sürece bilin ki sınırlandırdığınız sadece kendi realiteniz. Oysa ilahi gerçeklik farklı; sonsuz, sınırsız…
Kendi doğrularınızın içinde boğulmayı bırakıp ilahi gerçekliğe sevginin gücüyle, sevginin ışığıyla yürüme vakti çoktan geldi.
Hani o saydığınız bir dizi olay var ya, her biri yardımdı size! Işığa kavuşmuş olanlar bilin ki vazifelerini layıkıyla yaptılar; bu ülkede, bu zamanda, bu milletin sevdalısı olma veya düşmanı olma görevini layıkıyla yaptılar.
Üzerine düşen görevi henüz yapmayan sizsiniz.
Gidenlere üzülmek yerine, görünene sövmek yerine, görünenin ötesine geçmeye niyet etmek için artık çok vaktiniz kalmadı.
Bu bizim size yapabileceğimiz son uyarı. Yardım sonsuz, yardım sınırsız, hep vardı ve hep var olacak. Bundan şüpheniz olmasın. Ama “uyarı” son.
Anlamanız gerekmiyor; şimdilik.
Anlamlandırmanız gerekmiyor; şimdilik.
Kabul edin yeter; vazifeniz olduğunu, sizin sizden başka kurtarıcınız olmadığını, tek yolun SEVGİ olduğunu ve hem kendiniz için, hem milletiniz için, hem de tüm insanlık için artık UYANIN!
Sevgimiz sizinle şimdi ve daima.
Bu yazı tüm Türk milleti için 30.06.2016 Perşembe günü saat 16.00 itibariyle Firdes Ebru Tolan Karahasanoğlu’na tarafımızdan yazdırılmıştır.

Konsey

6 yorum:

  1. Size nasıl ulaşabilirim,bir süredir yaşadıklarımı anlamlandirmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seval Hanım www.isildayanhayatlar.com web sayfamdaki formu iletişim bilgilerinizi içerecek şekilde doldurabilirsiniz.

      Sil
  2. Ebru Hocam...merhabalar bu yazi yuregime cok dokundu....iyi ki varsiniz
    Sizi seviyorum❤️

    YanıtlaSil
  3. Bu yazının ışığına inandığım abla diye hitap ettiğim biri bana yolladı ama soylediklerinizin çoğunun farkındayım sevgi ile elumden geleni yapıyorum içim çok rahat, kolaylıla ve sevgi ile 🤍💜❤️🌿🙏✡️💫

    YanıtlaSil
  4. ❤️❤️❤️👏🏻👏🏻👏🏻 teşekkürler 🥰

    YanıtlaSil
  5. ❤️❤️❤️ uyanma vakti geldiyse bir uyandıran olur elbet vaktidir koşulsuz Sevgi ışık ile💚

    YanıtlaSil