11 Ekim 2016 Salı

YOLU SEVGİ OLANLAR'A

YOLU SEVGİ OLANLAR’a

Dünya sizin pencerenizden bakıldığında silahlarla, bombalarla, topla, tüfekle kana boyanmış gözükebilir.
Bir başka pencereye de gitsem gördüğüm tecavüz, taciz, maduriyet, mahrumiyet, sapkınlık diyebilirsiniz… ve hatta ölüm var; genç/yaşlı, hasta/sağlıklı ayırt etmeyen bir ölüm gerçeği var benim pencerelerimde diyebilirsiniz.
Biz de diyoruz ki;
ARTIK pencereden bakma vaktini geçtiniz. Artık perdeleri sonuna kadar açıp, tülleri deJ ışığın içeri tüm parlaklığıyla girmesine izin verme vakti geldi.
ARTIK o güvenli, sağlam evinizin dışına çıkma, her ne oluyorsa olsun korunuyorum, çünkü ben sevgi olanım, diyerek yürüme vakti geldi.
Hala eliniz titriyor, yüreğiniz sıkışıyorsa tüm korkularınızı, eski enerjiden gelen tüm korkularınızı görmeye ve salmaya niyet edin.
Hala zihninizdeki karmaşa sizi yoruyorsa, kurnaz tilkinin size göstermeden karanlık dehlizlerde zulaladığı kalıplarınızı görmeye ve değiştirip, dönüştürmeye niyet edin.
Hala anlamlandıramadığınız zorluklar, dönem dönem hayatınıza serpiştirilmiş dev dikenli kaktüsler gibi canınızı acıtıyorsa ruhunuzla bir olmaya ve onun üzerindeki yükleri görmeye ve arındırmaya niyet edin.
Bugün burada olanlarınızın bazıları dün uyanmayı, aydınlanmayı ve sevgiyle yükselip saf, sonsuz, koşulsuz sevgi olmayı seçenler.
Ancak, birçoğunuz sadece ruhunuz, her şeyi bilen parçanız, üstbenliğiniz burada olmanız gerektiğini bildiği ve sizi buraya getirebildiği için buradasınız.

Bilmek güzeldir ama “olmak” için yetmez.

Biz sizi çok seviyoruz, çünkü biz sevgiyiz ve sizin özünüzdeki sevgiyi de biliyoruz.
Sevgi yolunda, sevgiyle yükselmeniz için, her birinizin elinden tutuyoruz. Ama biz yön vermeyiz, hür iradenizin önüne geçmeyiz. Sadece yardım isteyene yardım eder, ışık tutarız; şimdi olduğu gibi…

Yardım isteyin, niyet edin ve arının her ne varsa sizi sevgi OLmaktan alıkoyan hala.
Sevgimiz sizinle şimdi ve daima.
Işık Varlıklarından Yolu Sevgi Olanlara
Bu yazı 11.10.2016, Salı günü saat 11.00 itibariyle F.Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul’da kaleme alınmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder