11 Aralık 2016 Pazar

GİRDAP

Bir girdap oluşmaya başladığı ilk anda ne kadar yıkıcı olsa da, durulduğunda geride bıraktığı iz; silinme, arınma, temizlenme, sıfırlanmadır aslında.

…ve her nerede vuku bulursa bulsun; ister gökte, ister yerde, ister denizde, başlangıcı aynıdır aslında; mevcut ve durağan olan sistemin enerjisine ters, güçlü bir tesir akışa geçer ve dairesel bir döngüyü başlatır.

Bu döngü kendine temas eden birinci halkadan başlayarak dışa doğru yine dairesel döngülerle çekim tesiri yaratır ve durağan enerjinin parçacıkları bu tesirle girdabın merkezine doğru çekildikçe -ki bu kaçınılmazdır- merkez gücü katlanır, çekim gücü artar ve bu güç yani enerji yükü tamamen boşalana kadar görünen yıkım tesiri devam eder.

Eninde sonunda girdap bu yükü taşıyamaz hale gelir ve toprak anaya tüm enerjisini salar. Toprak ana kucaklar geleni ve değiştirir, dönüştürür sonsuz gücüyle.

Yaşanılanları ve sizde yarattığı duyguları bu düzende düşündüğünüzde, olanın olması gereken olduğunu idrak etmeniz an meselesi olacaktır.

Uyuyanlar ve uyutulanlar için bir girdap etkisi yaratmak ne kadar gerekliyse, girdabın enerjisi taşınamaz hale gelip salındığında açığa çıkacak olan temizliğin kabulüyle yaşamak da, uyananlar ve uyanmaya niyet edenler için, o kadar şarttır.

Burada önemli olan, uyanan ve uyanmaya niyet edenlerin, tek ilaç, tek yol olan sevgiden bir an olsun vazgeçmeyip, tereddüte düşmeyip, yollarına devam etmeleridir.

Her uyanışın başka onlarca uyanışa vesile olacağı inancıyla ve gerçeğiyle devam edin yükselişe.

Yaradılışınızın özündeki saf, sonsuz ve koşulsuz sevgi sizin tek ve en güçlü kaynağınız, yakıtınız ve ışığınızdır.

İhtiyacınız olansa sadece nefesiniz ve niyetinizdir.

Yanınızdayız; şimdi ve daima sonsuz sevgimizle.

Bu yazı 11 Aralık, 2016 Pazar günü saat 16.00 itibariyle F.Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul’da kaleme alınmıştır. 

2 yorum:

  1. Zihnimin içindeki hayat döngüsü resmini Google dan aratırken yazınız daki girdap resmini görüp tıkladım. Yazınızı okuduğumda gördüm kizihnimdeki kelimelere dizmediğim düşüncelerimi kaleme almışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamandan arî yazılarda kendini bulabilmek olsa gerek varoluşun birliğinin güzelliği...

      Sil