11 Şubat 2019 Pazartesi

IŞILDAYAN HAYATLAR'LA SAF SEVGİ ENERJİSİ ÇALIŞMA GRUBU

Herkese merhaba,
Işıldayan Hayatlar'la Saf Sevgi Enerjisi Çalışma Grubu 'nun amacını tekrarlayarak, her Pazartesi akşamı olduğu gibi, bu akşam da 11.00'de çalışıyor olacağımızı hatırlatmak istiyorum.
Eğer hâlâ bize katılmadıysanız lütfen bu çağrıya kulak verin.
Zira çoğalmamız ve hızlanmamız gereken bir dönemdeyiz. Saf ve sonsuz ışığı dünyaya indirmenin en güçlü, etkili ve hızlı yolu hür irade ile yapacağınız seçimdir.
Bunu lütfen yürekten anladığınızdan emin olun💜 Yani siz bilinçli bir farkındalıkla ışığa bağlanmaya, ışıkla dolmaya niyet ettiğiniz anda size doğru güçlü ve net bir akış başlar ki bu bizim sadece istediğimiz değil aynı zamanda ihtiyacımız olandır, şimdi ve daima. Sadece ışığı çoğaltmak, sevgiyi çoğaltmak, sınırsızca ve koşulsuzca.
Bu nedenle bugün biraz daha çoğalıp, katılımı da biraz daha arttıralım mı?
Hadi, uyanma vakti gelen, 2.dalgada olan çok dostunuz var etrafınızda. Salın korkularınızı, aşın endişelerinizi ve davet edin dostlarınızı bütünün hayrına ve bütünün içindeki sizin hayrınıza.
Kalın sağlıcakla buluşuruz bu akşam ve her Pazartesi akşamı saatler 11.00 olduğunda.
Sevgiler
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni

AMAÇ
Bu grup,
*dünya üzerinde, bu zamanda ve tüm zamanlara doğru, bu boyutta ve tüm boyutlara doğru bedenlenmiş olan tüm canlıları ve Toprak Ana’yı, yaradılışımızın özü olan, sonsuz ve sınırsız olan, saf sevgi enerjisi ile doldurmaya/buluşturmaya,
*saf ışığı/yaşam enerjisini/sonsuz ve sınırsız olan ana kaynak enerjisini Toprak Ana’ya indirmeye,
*şifalanma vakti gelmiş ve/veya şifaya niyet edenleri sonsuz şifa enerjisi ile buluşturmaya,
*ortak bilinçte saf sevginin gücüyle değişim ve dönüşüm yaratmaya,
*Bir ve bütün olmanın neticesinde oluşacak sinerjiyi yaratmaya,
*bütünün hayrına ve bütünün içindeki BİR’in hayrına, kendi hayrına
niyet etmiş, yüreğiyle ve nefesiyle çalışanların Pazartesi geceleri Türkiye saatiyle 11.00’de buluştukları bir çalışma grubudur.
Tüm çalışmalar, kişinin kendi bulunduğu fiziki ortamdan, nefesiyle ve niyetiyle yüksek enerjide katılımı ile gerçekleşir.

HAZIRLIK
Herkes için ortak olan hazırlık çalışması arınma/topraklanma ve kalkanlanmadır.
Günün herhangi bir saatinde olabileceği gibi tercihen 22.30 gibi arınma/topraklanma ve kalkanlanma yaparak ara vermeden 23.00'de çalışmaya geçmenizi öneririm.
Daha önce benim eğitimlerime katılanlar biliyorlar... ama bilmeyenler de endişe etmesinler çünkü hep söylediğim gibi kalpten niyetiniz esastır aslında.
"Yüce Allah/Yaradan/Tanrı/Öz/Kaynak/Kaynak Enerji* den gelen sonsuz ve sınırsız ışığın gücüyle tamamen arınmaya, topraklanmaya niyet ediyorum."
(*Emin olun inancınıza göre kullanacağınız tüm kelimeler uygundur, önemli olan sizin kendi yüreğinizdeki huzurla, kendinize en uygun olan hitap şeklini kullanmanızdır.)
diyerek başlayın ve aynı anda da nefesinizle tüm bedeninizi rahatlatıp, tamamen gevşetip, imgeleyin; temizlendiğinizi ve tüm negatif enerjilerin Toprak Ana'ya aktığını...
Bu kısım öncesinde ve tüm çalışma boyunca tercihen ayaklarınız yere basacak şekilde dik konumda oturuyor olun ve ellerinizi tamamen rahat bırakın. Ancak bu da olmazsa olmaz değildir, kendinizi nasıl daha rahat / huzurlu / konforlu / güvende… hissediyorsanız o şekilde çalışabilirsiniz.
Tamamen temizlenip, arınıp, topraklandığınızı hissettiğiniz / kabul ettiğiniz anda akan nurun bedeninizi içten dışa doğru doldurup çevrenizde katman katman bir koruma oluşturduğunu, ayak tabanlarınızın altında gittikçe genişleyen bir taban hattına dönüştüğünü hayal edin ve bedeninizin yanlarından adeta bir piramit oluşturacak şekilde sonsuz ve sınırsız ilahi ışığın muhteşem bir ışık piramidi oluşturduğunu ve sizin de bu ışık piramidinin tam ortasında durduğunuzu imgeleyin, kabul edin.
Işık piramidinin en tepe noktasının adeta bir baca deliği gibi açık kaldığını ve sonsuzluktan size akan ışığın o noktadan bol bol piramit kalkanınıza da size de akmaya devam ettiğini hayal ederek ışık yolundan yükselmeye başlayın niyetinizle. Bu yükselişle, kendi özünüzle bir ve bütün olmaya da niyet edin.
ÇALIŞMAYA BAŞLAMA
Ortak çalışmamız saat 23.00'de başlar.
Ancak siz bedeninizi rahat konuma geçirme, nefesinize odaklanma ve niyet kısmı için kendinizi iyi hissettiğiniz saatte başlayabilirsiniz...
Her zaman olduğu gibi, yine, ayaklarınız yere basar konumda dik oturuşta olmanızı öneririm, yatarak çalışmak, hele de bu saatte sizi uyutabilir:) ama tabii ki tercih sizin.
Hangi konumda olursanız olun avuç içlerinizi yukarı bakacak şekilde açık başlayın çalışmaya.
Ben çalışmanın başlangıcında ve gerekirse tüm çalışma boyunca değiştirme, dönüştürme gücünü de içinde barındıran evrensel bir şifa enerjisi "mor ışık alevi şifa enerjisi" aktarımı yapacağım için; lütfen öncelikle bunu almaya niyet edin:
"Yüce Allah'ım* şifanın tek kaynağı sensin. Senden gelen, sonsuz şifayı almaya niyet ediyorum ve buna Ebru'nun aracılık etmesini kabul ediyorum, izin veriyorum, şimdi" deyin.
Eş zamanlı "Yüce Allah'ım* ben ... (tam adınızı söyleyin bu noktada) özümle, özümden olanla bir ve bütün olmayı seçiyorum şimdi ve daima" deyin yürekten.
Tamamen arınmış, kendini şifaya açmış ve ruhuyla bir ve bütün olma niyetiyle çalışmaya başlayabiliriz artık.
Önce kendinizi yukarıda kalkanlanma kısmında anlattığım gibi ışıktan bir piramidin tepe noktasından yükselmiş ve sonsuz ve sınırsız ilahi ışığı piramidin tabanından Toprak Ana'ya yaydığınızı / akıttığınızı imgeleyerek başlayın.
Bizimle saf sevgi enerjisi gönderimi yapacak arkadaşlar şöyle bir niyetle** devam edebilirler.
"Yüce Allah'ım ben ... (tam adınız) bugün burada yüreğimdeki saf sevgiyi, özümden gelen, yaradılışımdan gelen saf ve sonsuz sevgiyi hissetmeye, kolaylıkla ve hızla tüm dünyaya; Toprak Ana'ya ve bu dünyada yaşayan tüm yaratılmışlara bol bol akıtmaya niyet ediyorum şimdi, istiyorum, kabul ediyorum şimdi" deyin** ve
(**Bu mânâda yüreğinizde hissettiğiniz herhangi bir şekilde niyet edebilirsiniz, lütfen kelimelere, imgelemelere takılıp kendinizi yormayın.)
Niyetinizle birlikte kalp çakrası hızasında (iki göğsünüzün arasında) adeta bir kapı / yol açıldığını ve güçlü bir ışığın / sonsuz sevgi enerjisinin sizden tüm dünyaya akmaya başladığını imgeleyin. Önce bulunduğunuz odayı/mekanı ve yakınınızdaki insanları doldurduğunu, sonra da dalga dalga tüm şehre, ülkeye, kıtalara, dünyaya aktığını, sardığını, doldurduğunu imgeleyin, hissedin, KABUL edin ve devam edin niyetinizle...
Bu aşamada aklınıza dünya üzerinde herhangi bir mekan ve/veya bir insan grubu düşerse -örnek: Birleşmiş Milletler Binası veya Filistin'de yaşayanlar vbg. anlayın ki o anda saf sevgiyi o noktaya yönlendirmeniz gerekiyor çokça...yürekten kabule geçin siz kabule geçtiğiniz anda çoğalttığınız sevgi akar.
ŞİFA İÇİN BİZİMLE OLANLAR
Saf sevgiyi göndermekte zorlanacağını düşünen ama çalışmaya katılmak da isteyen dostlarımız ve/veya şifaya ihtiyacı olan/şifalanma niyetinde olan dostlarımız şöyle niyet edebilirler:
"Yüce Allah'ım* ben ... (tam adınız) bugün burada yüreklerindeki saf sevgi enerjisi ile çalışan dostlarıma katılmaya, yüreğimdeki sevgiyi, yaradılışımdan, özümden gelen saf sevgiyi hissetmeye ve çoğaltmaya niyet ediyorum, istiyorum, kabul ediyorum şimdi ve Yüce Allah'ım* ben ... senden gelen tüm yardımlara kendimi tamamen açıyorum, istiyorum, kabul ediyorum şimdi ve daima."
Sonra da sadece nefesinize odaklanın, gevşeyin ve rahat konumda size akan enerjileri hissetmeye niyetle yaklaşık yarım saat geçirin. Bu arada aklınıza düşen bilgilerin, yüreğinize düşen hislerin ve/veya önünüzde canlanan görüntülerin farkında olun. Böyle şeyler hiç olmayabilir, sorun etmeyin... ama olursa yüreğinize; kendi içinize/özünüze "anlamam gereken ne" diye sorun.....
ÇALIŞMA SONUNDA
Çalışmayı ne zaman sonlandıracağınıza siz karar verebilirsiniz ama ben genelde 11.25-11.30’da kadar aktarım yapmaya devam ediyorum. Tamamlandığını hissettiğinizde önce mutlaka kendinize yüreğinizden teşekkür edin ve şükürle bitirin.
Sevgiyle kalın, sevgi kalın.
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder