4 Şubat 2019 Pazartesi

IŞILDAYAN HAYATLAR'DA ŞUBAT AYI

IŞILDAYAN HAYATLAR ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

Her ayın ilk Perşembe akşamı Işıldayan Hayatlar'ın Kozyatağı Ofisi'ndeki Eğitim Salonu'nda buluşarak yapacağımız Şifa Meditasyonu ile başlıyor,

ŞİFA MEDİTASYONU / ETKİNLİK DUYURUSU

... ve 22.2.'de KAPILAR başlıklı söyleşi ile devam ediyor olacak. Tüm söyleşilerin ücretsiz olduğunu belirtmek isterim. 

AYIN KONUSU / ETKİNLİK DUYURUSU

Her hafta Çarşamba akşamları 11'de 

YOUTUBE/IŞILDAYAN HAYATLAR 'a yeni bir konuda video yüklemeye tabii ki Şubat ayında da devam ediyor olacağım. 

Aynen her Pazartesi akşamı 11.00'de uzaktan çalışma olarak nefesiyle ve niyetiyle katılanlarla devam ettiğimiz IŞILDAYAN HAYATLARLA SAF SEVGİ ENERJİSİ ÇALIŞMA'sı gibi.
Aramıza katılmanız için tek yapmanız gereken Pazartesi akşamı niyetinizle ve nefesinizle bulunduğunuz mekandan yüreğinizdeki, özünüzden gelen saf sevgiyi hissetmek, çoğaltmak ve göndermek tüm evrene. Ama detay okumak, niyet cümlelerini tekrarlamak, paylaşımlara katılmak, dostlarınızla paylaşmak, ... isterseniz de ekli linkten gruba katılım talebi gönderebilirsiniz.
IŞILDAYAN HAYATLARLA SAF SEVGİ ENERJİSİ ÇALIŞMA GRUBU / BİLGİLENDİRME

Grup çalışmalarının / aylık etkinliklerin yanısıra bireysel çalışmalar için web sayfamı inceleyebilir, DM yoluyla (mesaj) iletişime geçebilirsiniz tüm sosyal medya hesapları üzerinden .

www.isildayanhayatlar.com

FACEBOOK / IŞILDAYAN HAYATLAR

INSTAGRAM / IŞILDAYAN HAYATLAR

Birlikte hızlanmak ve çoğalmak için bütünün hayrına olsun, ve öyle de oldu.
Sonsuz sevgimle
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni
Şifacı
Yazar
Kanal
Amacı İnsanlığa Hizmet Olan


ŞİFA ÇALIŞMASI
GRUP MEDİTASYONU
7 ŞUBAT 2019, 20.00 - 22.00
İçinde bulunduğumuz uyanış döneminde, dünya denen evde, bedenlenmiş tüm canlılar için şifa sonsuzdur ve bol bol akmaktadır şimdi ve daima. Ancak bir bedenin, zihnin ve hatta ruhun sonsuz şifa ile bulaşabilmesi için iradenin yani bilinç tarafının bu şifaya niyet etmesi gerekmektedir. 
Ancak bu gereklilik yeterlilik değildir!
Çoğu zaman kişi neden sorun/sıkıntı yaşadığının idrakine ulaşmadan, sadece niyetiyle, tam şifayı deneyimleyemez ki bunu “vakti gelmesi” şeklinde ifade ederim çoğu zaman.
Özetle, şifa herkes için ve her zaman sonsuzdur ancak tezahür edebilmesi niyet ve idrak ile mümkündür.
Bu, her ayın ilk Perşembe akşamında toplu olarak, fiziken bir araya gelerek, yaptığımız şifa meditasyonu da katılımcılarının hem yürekten niyet etmesine hem de oluşan sinerji ile idrake neden olan bir çalışmadır.
Katılımın kendi hayrınız ile birlikte bütünün hayrına olduğunu da hatırlatmama izin verin. Zira hepimiz BİR ve BÜTÜNÜZ ve şifalandıkça şifalandırıyoruz aslında.
Yapılan şifa aktarımının alana da, verene de yük olmaması için sembolik bir ücretlendirme yapılacaktır (30.-TL/kişi)
Sınırlı sayıda katılımcıdan biri olmak için lütfen bilgi veriniz.
Sonsuz sevgimle,
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni


AYIN KONUSU
KAPILAR
22.02.2019
13.00 - 15.00

Dünyanın kendi enerji alanında süregiden binlerce yıldan sonra, içinde bulunduğumuz uyanış ve aydınlanma dönemi ile birlikte çok sayıda geçide/kapıya izin verilmiştir son günlerde.
Bu çıplak gözle, biz insanların görüp hissedebileceği değişimler olmamakla birlikte artık yükselişe doğru hızlanması gereken insan bilincinin idrakine verilmesi gereken bir konudur.
Ben de Şubat ayında bu konuyu KAPILAR başlığı altında ele alarak, tüm merak edenlere, yeni bir takım evrensel bilgilerin aktarımını yapacağım. Sorularınıza samimiyetle ve açık yüreklilikle, artık vakti gelenleri aktarma niyetimle, cevap vereceğimden emin olmanızı isterim. Dost bildiklerinizi de davet edebileceğiniz sohbet oturumu için 22 Şubat, Cuma saat 13.00’de hepinizi ışıldayan Hayatlar Kozyatağı'nda bekliyor olacağım.
Sonsuz sevgimle,
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder