12 Nisan 2018 Perşembe

HER ŞEY NEFESİNDE BAŞLADI!


Nereden geldiğini anlamadan nereye gidebileceğine karar vermek istedin bunca zaman!

Oysa sen Yaradan’dan gelensin. Hala neden dünyevi olanla yetinensin?

Sıkıştın kaldın zihninde, çeviremedin başını göğe. Bir açsan ya yüreğini sonsuz sevgiye, bulacaksın onu özünde, sen zaten sevgisin yüreğinin içinde. Takılı kaldın ya zihnindekilere, izin verdin ya sana öğretilenlere, geçti bir ömür beyhude. Neyse ki zaman sadece AN’dır. Sen değişmeye niyet edersen yüreğinde, değişir tüm akış ve ruhun alır seni götürür senin aydınlık hayaline… ve işte o AN, yazılır kadim tarihine, nakşedilir tüm bedenine ve hizmet edersin tüm insanlığın geleceğine.

Neden geldim diyeceğine, nereden geldim de kendine. Yeter yorulduğun bu dünya düzeninde artık başkasından bekleme. Bir derin nefes al ve koyul işe; uyananlar önden gitti bile. Niyet edersen yüreğinde sen de yetişirsin, yürüsen bile!

Laf çok ama niyet etmedikçe varamazsın bir dirhem ileriye. Her şey, nefesinde başladı, bil ki devam edecek yine nefesinde. Hadi artık bekleme.

Sonsuz sevgimiz akıyor her birinize. Yardım isteyin niyetinizle, sadece zorda kalınca değil elbette, her daim geliriz siz istediğinizde, sevgiyle. Biz sizinle varız, siz istediğiniz sürece.
Bu yazı 12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 08.48 itibariyle F.Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul’da kaleme alınmıştır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder