12 Ocak 2019 Cumartesi

"KARMA" YI ANLAMAK - ÖZEL BİR YAZI

Yüz binlerce yıllık insanlık tarihi yazıldı bu topraklara, adeta nakşedildi her bir taşa, toza. Döngüler arasında yıkım olsa da, görünenle oyalanma. Zira bu yıkım da, yeniden yapım da aynı enerji ile yapıldı aslında. Hâlâ kuantum alanda bilmedikleriniz ve doğru bildiğiniz yanlışlarınız olduğu için -ki bu çok normal, izin verildiği kadarını alabiliyorsunuz ancak- anlayamıyorsunuz tam olarak ama evrende vardan yok olmaz hiçbir enerji, form değiştirir ancak. İşte bu gerçekle yola çıktığımızda sizin de dünyanızda yaratılanlar yani yaşananlar ve yaşatılanlar gömüldü adeta katmanların arasına ve aynı anda tüm bilgi enerji formunda katıldı DNA'nıza, sarmallarınıza, kayıtlar oluşturuldu itinayla. Nedensiz değildi tabii bunlar, yasalar, evrensel yasalar, uyarınca. Detayları koyalım bir kenara, şimdi sizin geldiğiniz noktada artık tüm kayıtların temizlenmesi, tüm izlerin silinmesi gerekiyor ya işte bu aşamada karma çıkıyor karşınıza. Yani herkes kendinden başlayarak arınmaya, affetme niyetiyle, çalışsa da ve hatta geçmişten gelen yükler temizlense de ruhun niyetiyle ve izinle bu yaratımda hâlâ duruyor karma çokça. İşte bu nedenle karmayı anlamak önemli, anlatmak vazifemiz bu noktada.

Karmaya anlatabilmek için bazı ön bilgilere ihtiyaç var bu aşamada; insan ruhu yaratıldığı anda bağlandı tüm diğer yaratılmışlara yani bir ve bütünüz aslında şimdi ve daima. Bu bağlar sizin sandığınızdan çok daha başka ama yine de canlandırabilirsiniz gözünüzde ipliksi yollar gibi mesela, bu hiç aşınmayan, azalmayan bağlarla akan enerji var ya işte o değişti dönüştü geçen zamanda aslında. Şimdi bir örümcek ağı gibi düşünün mesela tüm Evren belli bir akışta ve düzende bağlı birbirine aslında (daha fazlası için yaşam çiçeğini araştırın bu noktada ama biz konuyu değiştirmemek için bahsetmeyeceğiz burada) . Boyutlar arası, evrenler arası bağlar olsa da konumuz sizin dünyanızda insan adı altında bedenlenmiş olanların yarattığı karma. 

Gelenler oldu ve gidenler, dönenler oldu ve yeniden gelenler size göre neredeyse sonsuz sayılacak çoklukta tesir oluştu aslında. Her dokunuş bir iz bıraktı enerji anlamında ve bu izlerin iyileri, pozitifleri yani saf ışıkla, sonsuz sevgi ile kurulmuş olanları devam ediyor ve edecek ama bir de negatif olanları var ya işte esas konumuz onlar, ne de olsa yük diyoruz onlara. Bu noktada "tekamül"ü hatırlatmak istiyoruz çokça.

Tekamül edebilmek için bedenlenilen her defasında iyinin içindeki kötülük ve kötünün içindeki iyilik çıkartıldı karşınıza. Olması gereken de buydu mutlaka, yanlış yok burada. Ama hür irade denilen gücün yarattığı duygular, yargılar, hükümler ve kararlarla iyinin içindeki kötü çıkartıldı açığa ve kötü çoğaltıldı çokça. Hırs, haset, hınç, kasvet, hüzün, acı, elem, keder dediğiniz ne varsa ve hatta yargılar ve yorumlarla çoğalttınız karmayı ve güçlendirdiniz lanet ve beddua ile, kanla. Yani anlayacağınız şimdi şu anda kendi yazdıklarınızı, kendi yaptıklarınızı, kendi yaşattıklarınızı yaşıyorsunuz adeta. 

Zihninizde çoğalttığınız ne varsa...
Boğazınızdan çıkarttığınız ne varsa...
Yüreğinizden akıttığınız ne varsa...
kaldı ya Toprak Ana'da, işte şimdi adeta kusuyor Toprak Ana onları sizin kucağınıza. Siz de batıyorsunuz içine, gömülüyorsunuz adeta. 

Böyle anlatınca karabasan, kabus gibi, vahşet ve dehşet gibi ve hatta kaos, kıyamet gibi gelebilir size adeta ama bilin ki değil aslında. Sadece boğazınızdaki düğümleri açın istiyoruz artık, midenizdeki yumrukları salın istiyoruz, sırtınızdaki küfeleri atın istiyoruz artık. Yarattığınız karmaların bir bir farkına varın ve silin istiyoruz artık.

Nasıl olacak diyorsunuz ya sandığınızdan çok kolay aslında: İki yol var daha doğrusu 2 tip karma var ve bu karmalara göre de iki farklı yol var.

Birincisi duygulardan, durumlardan, yaşanmışlıklardan, yargılardan gelen karma yani sizin yaşattıklarınızın içinde biriken enerjiden size geri dönen var ya onun için tek yapmanız gereken sevgi olmak. Ama bir de lanet ve beddua ile, hınçla, kanla yazılan karmalar var işte orada iş başka. O noktada yardım isteyin çokça. Zira 7 ceddin sonunda o karmaların tesiri sıfırlansada yükü kaldı Toprak Ana'da ve Toprak Ana yardım bekliyor çokça.

Kısaca, kafanızı karıştırmadan bu noktada özetleyelim; karmik aileden, dölden, genden, evrenden, varoluştan, döngülerden gelen karmik izler silinecek sonsuz sevginin sınırsız gücüyle şimdi ama devam eden karma yükünden ve/veya tamamlanmış karmanın kalan yükünden gelen ne varsa sökülüp atılacak Toprak Ana'dan sondajla. Bunun için görevliler var aranızda. Hatırlayın görevlerinizi hızla ve başlayın çalışmaya!

Kalın sağlıcakla.
Bu yazı 10.01.2019 Perşembe günü saat 12.30 da tarafımızdan F. Ebru Tolan'a yazdırılmıştır. Konsey

Kaleme alanın notu: Bu yazıyla birlikte  
Yukselişe Dogru Hızla İlerlerken 
başlıklı blog yazımı da okumanızı öneririm.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder