18 Temmuz 2019 Perşembe

IŞILDAYAN HAYATLAR'DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR SON HIZIYLA

Sevgili Işıldayan Hayatlar Takipçileri,

Yaz aylarının tatil rehavetine kapılmış olanlar çoğunlukta olsa da, hem yukarıda hem de aşağıda gelişmeler ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor aslında, insanlık adına!

Işıldayan Hayatlar olarak ben de, bu güçlü enerji değişimleri nedeniyle aslında şu an birçok kişinin faydalanabileceği bir program hazırladım ve duyurdum. 

Işıldayan Hayatlar Yolunda 24&31 Temmuz 2019

Maksimum 7 kişilik gruplarla çalışma yaptığım için kendiniz adına ve/veya çevrenizde değer verdikleriniz adına değerlendirmek isterseniz 21 Temmuz akşamına kadar iletişime geçmenizi rica ediyorum. 

Facebook kullanıcısı olmayanlar için içeriği aşağıda paylaşıyorum ancak her türlü sorunuz için lütfen  www.isildayanhayatlar.com adresindeki form aracılığı ile iletişime geçin ve/veya Instagram / Facebook üzerinden DM (direk mesaj) yolunu seçin.

Eğer hala içinde bulunduğumuz dönemin detayları konusunda soru işaretleriniz varsa aklınızda lütfen bu blog sayfamdaki yazıları ama özellikle Ağustos 2018'den bugüne olanları okuyun ve/veya 
YouTube / Işıldayan Hayatlar kanalımdaki videoları izleyin. 

Sonsuz sevgimle, 
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni


IŞILDAYAN HAYATLAR YOLUNDA
ÇALIŞMA PROGRAMI
24 ve 31 TEMMUZ 2019

Her hayat bir özgür seçimdir.
Önemli olan ruhun seçimlerini bedenin ve zihnin bu dünyadayken idrak edebilmesi ve tekamülünü tamamlayabilmesidir.

Kimler Katılabilir
Yüreğinin sesiyle, içinde bulunduğumuz uyanış döneminde hızlanmak ve/veya ruhunun yüklerinden arınmaya niyet eden herkes içindir.

Kapsamı Nedir
Çalışmaların bir kısmı bilgilendirme, değerlendirme sohbetlerini kapsamakla birlikte çoğu yüksek enerji seviyesinde yönlendirilmiş meditasyonlar şeklinde katılımcının bizzat katılımı ile gerçekleşir.

Amaç Nedir
2 günde gerçekleşecek çalışmaların sonunda katılımcının;
+ Tekamül ve uyanış yolunda ilerlemesini engelleyen affetme yüklerinden arınması,
+ Bilincinin, gücünün, enerjisinin farkına varması,
+ Kendi enerji alanını kolaylıkla arındırabilmesi ve yükselmesi,
+ Üst benliğiyle “bir” olabilmesi ve rehberlik alabilir hale gelmesi,
öncelikli olarak amaçlanmaktadır.

Nefesiniz ve niyetinizle siz yola çıktıktan sonra açılacak kapıların sınırı yoktur.

Tarih ve Saat
24 Temmuz 2019, Çarşamna 10.00* - 16.30**
31 Temmuz 2019, Çarşamba 10.00* - 16.30**

*Çalışmaların başlama saati 10.00'dur. Işıldayan Hayatlar ofisi 09.30'dan itibaren katılımcıları ağırlamak için hazır olacaktır.
**Yüksek enerji seviyesinde yapılan meditatif çalışmalarda süre öngörmek doğru olmadığından bu günlerde katılımcıların 16.30 sonrasına başka program yapmamaları önemle rica olunur!

İçerik
Arınma, korunma ve yükseliş çalışmasıyla başlayacak bu program, üst benlikle buluşma ve tamamlanışla birlikte, farkındalık ve idraklerin hızla arttığı affetme çalışması ile devam edecektir.
Bu iki günlük süreçte grup dinamiğine uygun, uyanış ve aydınlanmaya hizmet eden her türlü çalışma yüksek enerji seviyesinde tamamlanacak ve kişisel şifa / öz şifa çalışmaları ile noktalanacaktır.

Ücret
Ücretli bir çalışmadır. Lütfen sorunuz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder