7 Ağustos 2018 Salı

UYANIŞ SÜRECİNDE TEMİZLENME - ÖZEL BİR YAZI


Şükürler olsun dağılıyor sis perdesi tüm yüreklerde.

Ortalık netleşince güzellikler görülecek zannedilse de bir afet sonrası yaşanan hüsran gibi görünen şimdi’de.

Neden demeye gerek var mı sizce? Uzun yıllardır ezilen, itilen, yok edilen, kırılan, bükülen, yakılan, yıkılan, … her neyse, kaldı sizin içinizde. Takılmasın diye gezinirken siz bilinçsizce, taşındı öteye, beriye. Ama değişmedi, dönüşmedi sizce. Oysa kim zarar verdiyse onaracak olan da o değil midir bir evde, işte, … sizin dünyanızdaki düzende?

Onarılmadı; güzel olsun diye çabalanmadı asırlardır bu evde. Sadece yaşandı ve kondu bir cebe, kimi asıldı, kimi çekildi bir köşeye, kimi örtüldü, kimi gömüldü ama çoğuna ellenmedi bile. Olan oldu dendi, olması gereken buydu dendi, sis zaten örttü, perdeledi, ön yüzde hep istenilen gösterildi, beklenen verildi ve sürdü gitti böylece.

Yanlış olan bir şey yok yine de! Sadece vakit geldi ŞİMDİ değiştirmeye. Dünya aldığı tesirle -hem içte, hem çevresinde- ışıkla doluyor henüz hepiniz hissedemesenizde. Işık güçlendikçe, hasar diyelim, belirginleşiyor sizin için de ve yürekleriyle görenler biraz da umutsuzlukla dönüyorlar içlerine. Sorgulamalar arttı bugünlerde. Tuhaf gibi gözükebilir kimilerinize. Aydınlanırken insanlar, uyanırlarken bir bir bu dünya denen evde, yükselmesi gerekirken huzur ve neşe, artış oldu endişede. İşte nedeni budur en kısa şekliyle. Öyleyse yapılması gereken belli de biz söyleyelim yine de.

Hâlâ sizden geriye kalmış olan her neyse; çar, çöp, yük, enkaz, tortu, iz, …, adına ne derseniz deyin, temizlemeniz gerek niyetinizle. Bir derin nefes alın şimdi’de ve niyet edin yüreklerinizde kendi adınıza kendi içinizde. “Değiştirip dönüştürmeye, tamamen salıp göndermeye, temizlenmeye ve temizlemeye niyet ediyorum” deyin önce.

Neyi? Diyeceksiniz belki de?

Bana yük yapan, benimle birlikte tüm varlığıma yük yapan, özüme iz bırakan, özümden bana akan, beni yoran, beni durduran, her neyse” deyin öyleyse…

Hatırlamanız gerekmese de siz aklınıza düşen her neyse kabul edin yüreğinizde ve devam edin niyetinize. Tabii ki çalışın ruhunuzla bir ve bütün, rahat ettiğiniz yerde.

Siz niyet ettiğinizde görev emri almış gibi sayısız elçi geliverir yüreğinize, yükünüzü, enkazınızı, izinizi alıp götürmeye. İzin verin, kabul edin yüreğinizde yardıma gelen her neyse… siz hiç göremeseniz de biz çalışıyoruz hepinizin hizmetinde.

Tüm dünya; toprak ana ve tüm bedenlenmiş ruhlar temizlenmeye devam edecek bu uyanış sürecinde. Öyleyse kabul edin yüreğinizde ve izin verin kendinize. Bir derin nefesle başlar tüm yollar belirmeye, niyetinizle açılır kapılar ve ötesinde göreceğiniz her neyse bilin ki yanınızdayız sevgimizle.
Siz yeter ki durmayın, duraksamayın bu süreçte, gücünüz, gerçek gücünüz yeter tüm enkazları değiştirip dönüştürmeye.

Gülümseyin önce kendi özünüze, biz zaten bekliyoruz az ötede sonsuz sevgimizle, sonsuz sevgimizle, sonsuz sevgimizle.

Bu yazı 7 Ağustos 2018, Salı günü saat 14.35’de İstanbul Kozyatağı’nda Firdes Ebru Tolan’a tarafımızdan yazdırılmıştır. Konsey


2 yorum: