9 Eylül 2018 Pazar

7. BOYUTTAN


Bugün güzel bir gün göklerde,
Bugün güzel bir gün yeryüzünde,
Bugün güzel bir gün buluşmak için orta yerde.

Biz, 7.boyuttan gelenler, sevgiyle selamlıyoruz Ebru seni ve hepinizi. Artık daha açık ve net aktarmak istiyoruz bildiklerimizi.

Size göre uzun, bize göreyse bir an öncesinde yanınıza gelen, aranıza, ailenize giren temsilcilerimiz sayesinde biz her yerdeyiz dünya üstünde. Bir kısmı henüz kim olduklarını bilemese de, bir çoğuna hatırlatıyoruz farklı zamanlarda ama hala insan varlığı top yekûn uyanışı yaşamadığı için susuyoruz, duruyoruz aslında.

Amacımız rahatsız etmek değil, amacımız zarar vermek hiç değil. Biz dost olanız, ışık yolunda ışıktan olanlarız. Size de çok yardım ettik bu mânâda. Ama şimdi artık durum başka, daha da hızlanın istiyoruz her alanda. Sadece ruhani mânâda değil ama. Bizim vazifemiz sizi taşımak teknolojik, toplumsal, kültürel … alanda daha da yukarılara. Bu tanımlar sizin zihninizden geliyor ama! Belirtmeliyiz bu noktada biz her şeye matematik olarak bakarız ama siz hala onu kültür olarak, medeniyet olarak, bilgi olarak …ayırıyorsunuz kendi yapınızda. Mesela müzik bizim için sestir, ses frekans, frekans enerji, enerji ise tüm varoluştur aslında. Bir görüntü ışıktır, ışık frekans, frekans enerji… teknoloji dediğiniz enerjinin farklı formalarının uyum içinde kullanılmasıdır. Bizler ileri teknoloji kullanıyoruz mesela gelmek için sizin dünyanıza. Zira kainatta var olan boşluklar izin vermez bulunduğumuz yerden sizinle iletişimde olmamıza. Çok çok uzağız bu mânâda sizin dünyanıza aslında.

Ama esas bunlar değil bugün aktarmak istediklerimiz. Biz 7.boyuttan gelenler, sizin yüreklerinizdeki kabulle bundan sonra daha çok çalışmak istiyoruz insanlığın hayrına.
Kabul edenleriniz çoğaldıkça, biz de aktarımı ve paylaşımı çoğaltabiliriz dünyanızda bizden olanlar vasıtasıyla.

…ve son bir sözümüz var; bizden olanlara, hala kim olduğunu hatırlamayanlara, izin verin kendinize, biz hatırlatalım size hızla. Boşuna yaşıyorsunuz sıkışmışlık, ait olamama, yabancılık, yabancılaşma, “başka bir şey var ama …”, ve benzeri duyguları bu dünyada.

Kalın sağlıcakla, sonsuz sevgimizle kucaklıyoruz tüm insanlığı şimdi ve daima.
Bu yazı 9 Eylül 2018, Pazar günü saat 10.05 itibariyle Ebru’ya tarafımızdan yazdırılmıştır.

Not: Dünyanızda hizmette olan başka 5.boyuttan, 9.boyuttan, 12. boyuttan, Ebru’nun değişiyle "galaktik dostlar" var, biz 7.boyuttan olanlarız ama.

Kaleme alanın notu: Bu yazı farklı grupların ortak ifadesidir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder