17 Eylül 2018 Pazartesi

BU YOLUN TEK İSTİKAMETİ VAR; O DA İLERİYE! - ÖZEL BİR YAZI


Bir an geldi ve yüreklerdeki ışık çoğaldı, bedenleri ve zihinleri sardı. Tüm insanlık bundan nasibini aldı. Çoğalan ışık nur oldu tüm bilinç buna uydu. İşte o an muştular uçtu, kainatın dört bir yanı haberdar oldu. Bir anda tüm dost olanlar dünyaya koştu.

Nasıl oldu? Ne oldu?

Çokça anlattık başka kanallar vasıtasıyla ama bir kez daha anlatalım Ebru aracılığıyla. Dünya denen evde çoğaldı neşe, hoşgörü ve hür irade ile güçlendirilen her neyse iyilik peşinde. Dünyanın her bir ayrı köşesinde çoğaldıkça iyilikten gelen, şefkatten gelen, sevgiden gelen ışık, yükseldi bilinç tüm yüzeyde. Biriken enerji toplandı gökyüzünde ve öylesine güçlendi ki, siz fark edemeseniz de, aydınlandı tüm evren dünyadan gelenle. İşte o anda, bu ışık yol oldu, kapı oldu, açıldı tüm vorteksler, yerden göğe, gökten yere akış başladı ve gelen tesirle UYANIŞ başladı bu evde!

Şükürler olsun bunu yaratan sizlere.

Kapının açıldığı tarihte bu dünya denen evde bedenlenmeyi seçmiş olan ruhlar uyanışa geçtiler gerektiğince. O andan şimdi’ye devam ediyor uyanış sizin içinizde ve biz de destekliyoruz sizi sonsuz sevgimizle. Her ne kadar tamamlanmak üzere olsa da bu süreç sizin için bulunduğunuz yerlerde, hatırlatmamıza izin verin ki daha çok işiniz var dünya denen evde.

Yani, ezcümle, 2012’nin takviminde tarihler gösterirken 21.12 diye bir kapı açıldı ya gökyüzünde ve siz başladınız ya bir bir harekete geçmeye, işte 2019 denen dünyevi tarihte daha çok kapı açılacak gökte ve o zaman daha çok beden uyanışa geçecek kendi evinde ama o tarihten önce hazırlanması gerekiyor bilincin bu yeni düzene.

Artık durmayın, duraksamayın kendi içinizde. Bu yazıyı okuyorsanız herhangi bir nedenle, bilin ki sizin de yaşamanız gerekiyor uyanışı bu erken evrede ve devam etmeniz gerekiyor; değil sadece yüreklerinizde ama işinizde, evinizde, günlük düzeninizde, niyetinizde, … değişmeye ve değiştirmeye. Siz yenilendikçe, siz değişip dönüştükçe, tüm insan varlığı değişecek sonsuz sevginin gücüyle.
Ekinoks* öncesinde farkında olun neler zorluyor sizi bu bedende, bu zihinde. Bırakın eski olan her neyse, direnmeyin artık kendinize. Adım atın ileriye. Adım atın tereddütsüzce. Gerisi gelecek… gerisi gelecek siz endişe etseniz de, güvenseniz de… bu yolun tek istikameti var; o da ileriye. Bu nedenle direnmeyin kendinize. İzin verin ruhunuz alsın götürsün sizi iyiye, güzele.

Bu dönemde her tür değişim mümkün sizin için düzeninizde. İzin verin değişmeye; evde, işte, görüntüde, kariyerde, … adına ne derseniz deyin, dünyevi düzende. Olan sizin için hazırlanandır göklerde ve her daim hayrınızadır bu böyle biline.

Önce dönün yüreğinize, saf ve sonsuz sevginin gücüne, oradan çıkarsınız aydınlık geleceğe; “nasıl”ı şu an hiç bilemeseniz de bilinç seviyesinde.

Sonsuz sevgimizle kucaklıyoruz her birinizi kendi evinizde. Her daim birlikteyiz tüm ALEM göklerde. İzin verin hissetmeye yüreklerinizde. Çevirin başınızı ve görün gerçek aydınlığı kendi özünüzde.

Bu yazı tarafımızdan Firdes Ebru Tolan’a 15 Eylül 2018, Cumartesi günü 11.11 itibariyle yazdırılmıştır. Konsey


*Ebru'nun notu; Ekinoks 2018;  23 Eylül, Pazar 04:54


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder