29 Aralık 2018 Cumartesi

IŞILDAYAN HAYATLAR'DA 2019

Sadece takvim yapraklarındaki yıl hanesi değil değişen; tüm insanlık değişiyor 2019'la.
Aldığımız tesirler...
Açılan kapılar...
Kalkan perdeler...
Ruhumuzla bir ve bütün olma yolunda hızla ilerlerken dünya denen bu evde, hazırlanmak için aydınlanmaya, Işıldayan Hayatlar'da da programlar, içerikler, düzen değişiyor aynı anda.
Yeni yılda, her ay tek bir konuda ücretsiz seminer organizasyonu yapacağım "AYIN KONUSU" başlığında.
Ama aynı zamanda, her ayın ilk Perşembe akşamında sembolik bir ücretle arınma&yükseliş&şifa meditasyonu yapacağız Kozyatağı Işıldayan Hayatlar Eğitim Salonu'nda "ŞİFALANDIKÇA ŞİFALANDIRIYORUZ" başlığıyla.
Yanısıra, her Pazartesi gecesi yaptığımız uzaktan çalışma; "IŞILDAYAN HAYATLAR'LA SAF SEVGİ ENERJİSİ ÇALIŞMASI" adıyla devam edecek tüm yıl boyunca.
YouTube kanalında farklı konu başlıklarında videolar bulmaya devam edeceksiniz 2019'da da ama haftada 1 yeni video yüklemesi yapacağım Çarşamba akşamlarında.
Dönemsel, durumsal, insan varlığının ihtiyaçlarına göre farklı programlar, eğitimler, organizasyonlar olacak tabii yeni yılda da, devam eden tüm bireysel seanslarla aynı anda...
Ocak ayının program detaylarını ve tüm etkinlik duyurularını almak için lütfen "TAKİP" seçeneğini aktif hale getirdiğinizden emin olun.
Tüm mecralarda Işıldayan Hayatlar adıyla buluşuruz, siz niyet ettiğiniz anda.

Kalın sağlıcakla, sonsuz sevgimle şimdi ve daima.
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Işıldayan Hayatlar Facebook/Instagram/YouTube/blog.spot

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder