29 Aralık 2018 Cumartesi

IŞILDAYAN HAYATLAR'DA OCAK AYI

Ocak ayında Işıldayan Hayatlar'da gerçekleşecek etkinliklere katılmak için tek ihtiyacınız olan niyetiniz.
Sevgiyle kalın,
F. Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni


AYIN MEDİTASYONU
ŞİFALANDIKÇA ŞİFALANDIRIYORUZ
3 OCAK 2019, PERŞEMBE
20.00-21.00
ÜCRETLİ

Bir ve bütün olduğumuz idrakine henüz varamamış da olsanız...
bu bilgi sadece zihin dağarcığınızda duruyor da olsa...
farketmez!
Niyet edin yeter, kabul edin yeter; şifa sonsuz ve biz tüm evrende yaratılmış olanlar için her daim akıyor gani gani bu hayatta bu dünyada.
Bu bedenlerde "hastalık" denen zorlayıcı etkenle yaşamaya mecbur da değiliz mahkum da değiliz; alacağımızı almak, bilmemiz gerekenlerin idrakine varmak, artık görmemiz gerekenlerin önündeki perdeyi aralamak içindir çoğu zaman hastalık, sorun, sıkıntı, dert, tasa, ... dediklerimiz ve yaşam planımızda olmasının gerekçesini idrak ettiğimiz anda görevini tamamlar ve çekilir adeta sahneden o anda. Kazalar, hatalar, suçlar dedikleriniz de benzer mânâlar içermekle birlikte varoluşta her bir vak'a nevi şahsına münhasırdır bu sonsuz dediğimiz yaratılışta.
Kısaca, siz niyet ettiğiniz anda kendinizle alakalı ne varsa anlamaya, çıkarsınız yukarıya, bağlanırsınız adeta Yaradan'a ve neyin vakti gelmişse sizin için adeta, akar sonsuzluktan yüreğinize mutlaka.

Bu noktaya kendini taşımak için gereken sükunettir en başta, huşu içinde çalışmaktır mutlaka. Diyorsanız ki "ben yapamıyorum bunu kendi başıma" buyurun gelin buluşalım Işıldayan Hayatlar'da ve/veya "çalışıyorum ama grupla olunca çok daha hızlı yükseliyorum aslında" diyenlerdenseniz siz de buyurun gelin mutlaka ve hatta "ne dediğinizi hiç anlamıyorum ama denemek istiyorum" diye niyet edenler varsa onlar da buyursunlar gelsinler, kapım açık tüm niyet edenlere şimdi ve daima.

Her ayın ilk Perşembe akşamı saat 20.00'de yapılacak çalışmanın Ocak ayı planı 3 Ocak 2019, Perşembe için yapılmıştır.

ÖNEMLİ NOT:
Yapılacak olan çalışma ŞİFA çalışması olacağı için 30.-TL/kişi olarak ücretlendirilecektir ve salon kapasitesi sınırlı olduğundan rezervasyon gerekmektedir. 

AYIN KONUSU
KARMA
12 OCAK 2019, CUMARTESİ
10.00-12.00
ÜCRETSİZ
Sevgi ile geldik bu hayata, ışıkla gönderildik adeta. Ama bu boyuta ayak bastıktan sonra içinde kaldığımız zihin ve beden formunda ruhumuzla koptuk uzaklaştık ya işte tüm hikaye başladı o anda. Dualitenin karanlık tarafında da olmamız gerekiyordu tekamülün basamaklarından çıkmamız için ama karanlıkta kalmamız istenmedi hiçbir zaman aslında. Oysa bazılarımız nedensizce adeta karanlığı seçtiler bir anlığına da olsa ve yarattıkları karmalar sürdü gitti nesiller boyunca. Şi
mdi içinde bulunduğumuz aydınlanma çağında bu karmaların da temizlenmesi gerekiyor ama sadece bu yük yok bizden yana, aynı zamanda yaşattıklarımız var ya; acı, hüzün, kasvet, gaddarlık, ... adı altında, işte onların da yükü duruyor hâlâ kayıtlarda. Biz ona karmik yük diyoruz aslında, diğeri nesillerden nesillere aktarılan, "karma".
Gelin konuşalım, bu her iki türlüsünü de bu oturumda. Sizin de varsa taşıdığınız veya taşıttığınız, artık vakit geldi arınmaya, arındırmaya.
12 Ocak 2019, Cumartesi günü saat 10.00'da buluşuruz tüm niyet edenlerle Işıldayan Hayatlar, Kozyatağı Eğitim Salonu'nda.
Davet edebilirsiniz ilgisini çekeceğini düşündüğünüz kim varsa.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder