4 Aralık 2018 Salı

ARTIK KULAK VERİN... - ÖZEL BİR YAZI


Yepyeni bir döneme giriyorsunuz topyekûn insan varlığı olarak dünyada ve bu yeni dönem görünende zorlayacak olsa da tüm canlıları, bütün coğrafyalarda, farklı farklı yolla, aslında uyanışın hızlanması ve hatta tamamlanması için gerekli olan değişiklikleri barındıracak yapısında.

Acceleration is getting faster and faster. No way to escape. Don't try to escape. Just go with it and try to stay calm and relax in high vibration. We're all helping you. Start to feel your Soul deep inside and be with your Soul deep in love.
Don't hesitate to wish understanding.
Don't hesitate to ask help.
Don't hesitate to accelerating.
All are for you!

Yeniden bağlantıya geçtiğinizde ruhunuzla ve bizimle, görmeye başlayacaksınız gerçekleri içinizde. Bir çoğunuzun yüreğindeki endişe biliyor olduklarınızdan geliyor gibi düşünülse de aslında tüm bildikleriniz değişiyor yeni enerjide. Çalışıyoruz sizin için var gücümüzle ki bu sonsuz denecek güçle çekiyoruz sizi gerçeklere. Ancak ne var ki hâlâ daha içinizde yaşattığınız ve hatta yarattığınız endişe, karanlık ve gereksiz vesvese işinizi zorlaştırıyor siz görmeseniz de.

Artık kulak verin önden gidenlere.
Artık kulak verin yardıma gelenlere.
Artık kulak verin yüreğinizdeki sese.

Mıhlanmış gibi hissetseniz de kendinizi toprağın derinlerine bilin ki nedensiz değil bulunduğunuz çevre. Sizin ihtiyacınız olan da, size ihtiyacı olan da o çevrede yine de. Kaçmayı ve gitmeyi düşünmek yerine neden orada olduğunuzu anlamaya niyetle çalışın yüreğinizde. Vakti geldiğinde herkes çekilecek en güvenli yerlere, kendi hazırladıkları her neyse onlarla birlikte.

Biliyoruz, biraz gizemli, biraz örtülü konuşuyoruz hâlâ daha sizinle ama siz izin vermedikçe, siz yüreğinizi temizlemedikçe anlatamıyoruz işte. Oysa bu süreçte, geçen dünyevi zaman diliminde, gezegeninizde ve hatta galakside ve pek tabii ki evrende değişim ve dönüşüm devam ediyor gerektiğince. Oyalanan sizsiniz adeta bu evde, kulak verin yüreğinizin sesine, takılmayın dünyevi işlerin peşine. Hele eski enerjinin gereksiz bilgileri ile hiç oyalanmayın, oyalamayın zihninizi şimdide.

Yanınızdayız siz istediğiniz sürece. Yeter ki açın yüreğinizi bize, açın adeta kendi kapınızı kendiniz içinizdeki niyetle (tepe çakrası), başlayın görmeye görünenden öte (3. göz çakrası). Hâlâ daha 7’li sistemde enerji merkezlerinizle çalışıyoruz sizi güncellemeye, izin verin bize. Çok değil üç beş sene içinde 12’li sisteme geçecek bir çoğunuz bu dünya denen evde; uyumlanmanız gerekiyor yeniye. Ama önce eskiden gelen her neyse temizlemek gerekiyor derinlemesine.

Aktarımlarımız devam ediyor dünya denen gezegene ve nasipleniyor tüm Ruhlar kendi seviyelerinde. Siz de bir derin nefesle başlayın bu gece temizlemeye ve yükselmeye, çevirin başınızı göğe, ışığa ve sevgiye. Ne yalnızsınız, ne de çaresiz bu evde! Siz kabul ettikçe biz devam ediyoruz bilgiyi göndermeye.
Kalın sevgide, sevgiyle
Bu yazı Firdes Ebru Tolan’a 4.12.2018, Salı saat 23.09 da tarafımızdan yazdırılmıştır. Konsey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder