17 Nisan 2019 Çarşamba

AMACIMIZ YARDIM, SADECE YARDIM

Sevgili dünyalı kardeşlerimiz,

Bizler, dost olanlar, sizlerin bu aydınlanma çağında tüm varlığımızla size yardım etmek için buradayız.

Ama hala daha dayatmalardan, safsatalardan, korkulardan, inançlardan gelen yükleriniz var ve aranızda bizden olanlar dahi hala uyanamadılar buna.

Oysa vakit daralıyor, sadece sizin için değil, bizim için de daralıyor. Zira sizi belli bir idrak seviyesine taşımadan ve bildiklerimizi -bilimsel anlamda- dile getirmeden gitmek zorunda kalırsak ki eninde sonunda çekilmek zorundayız foton kuşağı belli bir derecede yaklaşmadan dünyaya, sizin gerisini toparlamanız çok zor olur dünyada.

Bu nedenle bizler, dost olanlar, adeta bir konsorsiyum gibi bir arada, şimdi, şu anda Ebru aracılığı ile diyoruz ki artık kalkın ayağa, çıkın yukarıya, zihninizdeki karmaşayı sindirin ve sakinleştiren yüreğinizdeki telaşı ve kaygıyı, silin süpürün, çıkın yukarıya, bağlanın mutlaka Yaradan'a ve oradan kendi orijin kaynağınızı. 

Her şey ama her şey mümkün siz izin verdiğiniz oranda. Pek tabii ki kimin vazifesi ne ise ona uygun olan kapı açılacak karşısında. Benzerlikleri görün ama bir olmayı beklemeyin yanı başınızda olanla.

Özellikle çağrımız bizden olanlara ama henüz kim olduğunu bilmeyen tüm dünyalı kardeşlerimiz de aynı yoldan ilerleyebilirler mutlaka.

Bir kez daha söylüyoruz; amacımız yardım, sadece yardım. İhtiyacınız olan bu şu anda. Kalın sağlıcakla, buluşuruz siz niyet ettiğiniz, kabule geçtiğiniz ve izin verdiğiniz AN'da.

Bu yazı 16 Nisan 2019 saat 14.00 itibariyle görülen lüzum ve verilen izin gereğince tarafımdan kaleme alınmıştır. F. Ebru Tolan Karahasanoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder