3 Nisan 2020 Cuma

YENİ DÜNYA İÇİN EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA 5.4.2020

Yarın, bir kapı açılacak sizin yardımlarınızla yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya, bu kapı açıldıktan sonra her şey çok daha farklı olacak dünyada.
Bu kapı açılacak, kaçınılmaz.
Onun için siz de çalışın mutlaka.
Dünya üzerinden görevli birçok can haberleşti, haberleşiyor kendi aralarında ve kendi portallarıyla ama siz mutlaka çalışın kendi başınıza. İhtiyacınız olmadığı gibi başka kanallara, henüz akla karayı, aydınlıkla karanlığı çok net ayırt etme noktasında olamayabileceğiniz için çalışırken hatta, kullanmayın hiçbir aracı, kanal, elektiriksel ve elektronik devre (İng: devices) kablolu veya kablosuz bağlantı, ekran özellikle kullanmayın, asla. Sadece kendi alanınızda kendi iç sesinizle çalışın mutlaka. Bu noktada benim kaydettiğim ses kaydını* kullanabilirsiniz ama neden internetsiz ortamda kullanılabilir şekle getirmenizi istediğimi anladınız herhalde şimdi, şu anda.
Yüreğinizdeki ışıkla başlayın, yüreğinizdeki aşkla çalışın; kendi bulunduğunuz alandan başlayarak tüm şehrinizi, ülkemizi, kıtalarımızı, hava sahanlığını, dünyayı, atmosferi ve yer altını, Toprak Ana’yı ışıkla doldurun mutlaka aşkla. Kendi ışığınızın ve yüreğinizdeki sevginin çoğalmasına önem gösterin, niyet edin çalışın buna.
Yani Ana Kaynak’tan Yaradan’dan akan nurla her daim beslendiğinizi hatırlayın ve izin verin buna ama sadece Ana Kaynağın Yaradan’ın ışığını akıtmak yoluyla doldurup donatmak yerine, dünyaya eş zamanlı ve öncelikli kendi yüreğinizdeki aşkla, kendi özünüzden gelen ışığı çoğaltıp yayın mutlaka.
Bu çalışmayı tüm dünyadaki niyet eden canlarla aynı anda, benzer zamanda gerçekleştiriyor olmak çok önemli olsa da buna mecbur değilsiniz ama 4 Nisan Cumartesi gecesini, Türkiye için konuşuyorum, 5 Nisan Pazar sabahına bağlayan aralıkta, tercihen 04.45’den 05.10’a kadar ki zaman aralığında başlayın çalışmaya. Çalışmaya başlama saatini veriyorum bu mânâda!
(Ben 04.50’de başlayacağım ve devam edeceğim)
Ama 05.10’dan sonra çalışmaktansa, eğer 04.45 itibariyle çalışmaya başlayamayacaksanız, öncesinde çalışın mutlaka, mesela gece yarısı 12’den hemen sonra. Yani 4 Nisan Cumartesi gecesi, gece yarısı itibariyle 5 Nisan‘a geçtiğimiz dakikalar itibariyle çalışmaya başlamanız uygun olacaktır ama gerçekten katılmak istiyorsanız ortak çalışmaya Türkiye saatiyle 04.50’de başlamanız gerektiğini, belirtmek isterim burada.
05.10'dan sonra başlarsanız ne olur? Olumsuzluk anlamında tabii ki bir şey olmaz ama sağlayacağınız katkı manasında biraz daha eksik, yetersiz olur.
Gelin buluşalım 04.40 civarında… bir kez daha söylüyorum; hiçbir canlı yayına katılmayın, hiçbir internet bağlantısını kullanmayın, sadece kalkın, uyanın, oturun, başlayın; nefesinize odaklanın ve yüreğinizden geldiği şekliyle veya benim soundcloud’tan indirdiğiniz ses kaydımla, çalışın. Çalışmanın süresi yok, size kalmış ama yüreğinizdeki sevgiye aşkla, ışıkla bağlandıktan sonra, hissettikten sonra bunu minimum kesintisiz 21 dakika yaymaya çabalayın, niyetiniz bu olsun mutlaka.
5 Nisan 2020 tarihi dünya üzerinde tamamlandığında, topyekûn bütün coğrafyalar 5.4.2020 gününü yaşadıktan sonra uyanacağımız dünya çok başka olacak, siz ilk anda farkı anlayamasanızda.
Kalın sağlıcakla buluşuruz aydınlık yarınlarda.
İstanbul, 3 Nisan 2020




* Bahsi geçen meditasyona bu bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.
soundcloud.com/Işıldayan Hayatlar/Saf Sevgi ve Sonsuz Isıkla Çalısma-Meditasyon

ÖNEMLİ NOT:
Bu sesli (ücretsiz) meditasyon kaydını 4 Nisan gece yarısı itibariyle soundcloud uygulamasından kaldıracağım! Bu nedenle kaydı telefonunuza veya bilgisayarınıza -kablolu veya kablosuz internet ağı olmadan da kullanacak şekilde- indirmenizi ÖNEMLE RİCA EDİYORUM!


SİZLERDEN GELEN SORULAR NEDENİYLE EK
Evet sosyal medyada farklı gruplarda hep 5.45 yazıyor ortak çalışma saati için  AMA göksel durumla ilgili çok özel bir neden var benim TÜRKİYE için ve TÜRK HALKI için böyle söylememin. Kısaca yanlışlık yok! BİZ 04.45'de Türkiye saati ile çalışacağız ve dünya üzerinde herhangi farklı bir coğrafyada bulunan TÜRKLER için de 04.45'e göre hesaplayıp çalışmalarını öneriyorum.

5 yorum:

  1. 💜💜💜🙏🙏🙏

    YanıtlaSil
  2. 💜💜💜🙏🙏🙏

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, kablolu ve kablosuz bağlantıya sahip elektronik cihaz (telefon, laotop), yani bir ekran kullanımının sakıncasını tam olarak anlamadım, bunu biraz açabilme şansınız varmı ? Ben toplu meditasyona katılırken yada tek başıma yaparken her zaman telefonum yanımda olur ve internete baglıyken müzik açıp yaparım çünkü. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Her durum kendine özeldir. Bu belirttiğim o tarihte ki enerjikerle alakalıydı. Nitekim peşi sıra yayımladığım 5 Nisan 'da ne oldu başlıklı yazıyı da okuyabilirseniz daha netleşir sizin için diye düşünüyorum. Normal zamanda elektromanyetik alanın etkisini minimize etmek için yine kullanmamayı tercih edebilirsiniz ama sıkıntı olmaz aslında siz kendinizi yüksek enerjide tutabiliyor/koruyabiliyırsanız. Sadece kaynak enerjisini bilmediğiniz bağlantılardan görüntü / ses alırken önden sorgulamanızı ve/veya yüreğinizin sesini dinlemenizi öneririm nacizane...

    YanıtlaSil