6 Ocak 2015 Salı

YANILGIYA DÜŞÜP YOLDAN DÖNMEYİN

AYDINLANMIŞ ÜSTATLARDAN HİLARİON'un mesajıdır.
YANILGIYA DÜŞÜP YOLDAN DÖNMEYİN
Sevginin sıcaklığı ile değiştirilemeyecek hiçbir şey olmadığını göstermek için gönderildiler; özel çocuklar (hasta, bakıma muhtaç çocuklar), ve onları anlayacak özel ailelere gönderildiler.
Birçoğu o aileleri ilk defa seçtiler çünkü aralarında geçmişten gelen hiçbir karma olmasın istediler. Sadece sevgi; yalın, saf, yeni tohumlar ama hızla büyüyen ve kökleri kalınlaşan sevgiler yaratmak için geldiler.
Onları siz de sevin. Onları siz de benimseyin. …ve onlara dokunun, onlarla konuşun. İlla dilinizle konuşmanız ve kulağınızla duymanız gerekmiyor. Yüreğinizle konuşun. Sevginin dili, dini, yaşı, ırkı, statüsü yoktur. Sevgi evrenseldir. Sevgi enerjidir. Sevgi güçtür. Yüreğinizdeki sevgi tohumunu sulayın; öfke, kin, haset, ihtiras, kibir tohumlarını değil. Onlar (bir önceki cümlede bahsi geçen olumsuzluklar) sadece sizi siz yapmak için varlar. Seçimi yaparak “siz” olabilirsiniz.
Büyük gün geldiğinde kimsenin dünyevi ünvanına, parasına, oturduğu evin mevkiine, büyüklüğüne… bakılmayacak. Yüreğindeki sevgi tohumunun çatlayıp çatlamadığına bakılacak.
İnsan olmak, ölümsüz ruhunuzun sadece bir basamağı, eşiği, o eşiğin önündeki kapının tek anahtarı var; sevgi, yalın sevgi, hesapsız sevgi, ölçüsüz sevgi.
…ve o çocuklar size bu sevgiyi hatırlatmak için buradalar. Çünkü unuttunuz o sevgiyi, hatırlayın, hissedin, geç değil.
Atalarınız vatan kurtardı sizin için. Sizse dünyayı kurtaracaksınız insanlık için.
Bizim de sizi sevdiğimizi bir an bile unutmayın, hiç tereddüt etmeyin. Yanılgıya düşüp yoldan dönmeyin.
Her ne oluyorsa hepinizin en büyük hayrı için.
Sevgimle.
Aydınlanmış Üstatlardan Hilarion

Bu mesaj 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 23.30’da, İstanbul’da Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından kaleme alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder