17 Temmuz 2018 Salı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANACAK... - ÖZEL BİR YAZI


Biz, Konsey olarak kendini tanımlayanlar, Yüce Yaradan’ın kabulü ve görevlendirmesiyle bu dünyadaki, tüm boyutlarda var olan insan varlığına hizmet ederiz aslında.
Görevlerimiz çeşitli olmakla birlikte, en temel amacımız bütünün hayrına, tüm varoluşun hayrına, insan denen varlığın, varoluşunu sürdürdüğü sonsuzlukta, bu dünya denen evde akışın, ilahi akışın mükemmelliğini tahsis etmektir aslında.

…ve Ebru’da bu yolda, gelmeden aldığı vazifesiyle bize yardım etmektedir dünya tarafında. Yeryüzünde başkaları da vardır mutlaka. Sizlerin en iyi bildiğiniz *Ron ‘dur, sevgimizi yolluyoruz ona da.

Bundan sonra Ebru da kanallık yapacaktır bizim insanlığa aktarımlarımızda. Daha önce yazıya döktüğü birçok paylaşımında bizim aktarımlarımız bulunmaktadır ancak açık ve net adımız yazdırılmamıştır onlarda.  Bundan sonra, insan varlığının korkularını hızla değiştirip dönüştürmesiyle aslında, bizden gelenleri net olarak aktaracaktır size Ebru bu platformda. Dilerseniz paylaşabilirsiniz siz de korkusuzca. Neden derseniz kısaca anlatacağız bu ilk aktarımımızda.

İnsan varlığı sonsuzdur tüm diğer yaratılmışlar gibi aslında ve insan varlığı saf enerjidir diğer bir çok  yaratımdan farklı olsa da. Bunu şu an anlamanızı beklemiyoruz, zaten isteğimiz de bu değil aslında. Bu noktada esas vurgumuz insan varlığının saf sevgi olduğudur. Saflık güç getirir! İnsan varlığı güçlüdür. Sanılandan çok daha fazla. İnsan varlığının bu gücü ilk başta anlaşılması zor gelebilir birçoklarınıza. Anlamak için zorlamayın kendinizi şu anda. Sadece kabulde olun yüreklerinizde ve devam edin okumaya: İnsan varlığının bu gücüyle evrende sağlayacağı etki, fayda, ancak siz bu 3boyutlu yaşamdan çıktığınızda anlatılacaktır tam mânâsıyla.  Şimdilik bilmeniz gereken her nefesinizin tüm evreni etkileyeceğidir aslında.
Uzunca bir süre, siz deyin asırlar biz diyelim milyon yıllar ama aslında bir AN uzaklıkta, kendi gerçek gücünüzü idrake doğru olan yolda kalın bir perde, sis bulutu adeta çevrelemiştir dünyayı ki bu sizin isteğinizdir aslında. Zira özüne dönememiş insan varlığı için sahip olduğu güç yıkıcı da olabilir varoluşta.  İşte bu gerçekliktir sizi kapatan dünyanıza ve kendi dar, sınırlı, sınırlandırılmış varoluşunuza. Hatta diyebiliriz ki içinizden çok azınız yeniden enkarne olana kadar beklerken yukarıda  gerçek idrake ulaşmışlardır öte dünyada!
Ama artık durum başka. Bu çevrelenmiş, sınırlanmış, örtülenmiş dar dünyada yaşarken ruhlarınız farklı boyutlarda aydınlanma devam etmiştir, sizin bulunduğunuz tarafta  pek anlaşılmasa da . Bu arada kaç kez bitirilmek zorunda kalınmıştır düzen ve yeniden başlatılmıştır anlaşmalarla, hiç önemli değildir aslında. Var olurken beden formunda bu dünya denen coğrafyada her uyanış bir ışık katmıştır insan varlığına. Her ışık bir başka uyanışı yaşatmıştır sonsuz parçalarınıza ve gelindiğinde o AN’a artık aşağıdan yukarıya bakıldığında hâlâ karanlık gibi algılansa da yukarıdan aşağıya bakıldığında ışık çıkmaya başlamıştır dünyanın boyutlarından tüm varoluşa.
İşte o anda muştular uçtu evrenin dört yanına bizim aracılığımızla ve uyananlar öte boyutta da başladılar hatırlamaya kim olduklarını ve gerçek görevlerini aslında. Şimdi çok zor olsa da anlaşılması sizin zihin boyutunda, yüreğinize dönüp sorduğunuzda ruhlarınıza, artık biliyorsunuz neden buradasınız bu zamanda.  Tabii ki bu laflarımız herkes için değil dünyada şu anda. Ama duyması gereken duyar aracılığınızla, görmesi gereken görür siz vesile olduğunuzda.

Şimdi gelelim şu an’a, artık çoğaldınız yeter sayıda. Ne için? Herkesi uyandırmak için aslında. Yani henüz bitmedi vazifeniz hatta yeni başlıyor denilebilir bu yolda. Siz uyananlar için bundan sonra kolay yükselmek ama yetmez aslında. Son bir ruh bile kalsa uyanmayan dünyada devam edeceksiniz çalışmaya. Hazırlıklar tamamlanacak 2019’da. Esas değişim başlayacak ondan sonra.
Bugünlük bu kadar diyelim, kalın sağlıcakla. Sonsuz sevgimiz akıyor insanlığa şimdi ve daima.
Bu yazı 17 Temmuz, Salı günü saat 14.55 itibariyle İstanbul – Sancaktepe’de Firdes Ebru Tolan’a tarafımızdan yazdırılmıştır. Konsey


*Burada adı geçen kişi Ron Head’dır. Internetten kolaylıkla paylaşımlarına ulaşabilirsiniz.


2 yorum: