20 Mart 2015 Cuma

20 MART'IN GÜZELLİĞİ

Günaydın:)
Uzun zamandır astroloji ile ilgilenen arkadaşlar, gökyüzündeki hareketliliğin enerjisi üzerine çalışan arkadaşlar 20 Mart'la ilgili bilgilendirme yapıyorlar. Siz de mutlaka bir veya birkaçına denk gelip detayları okumuş dolayısıyla bugün aynı anda hem güneş tutulmasının hem yeni ayın hem de ekinoks dediğimiz gece ve gündüzün eşitlenme halinin birlikte yaşanacağını biliyorsunuzdur.
Gökyüzünde bu kadar değişim, etkileşim yaşanıyorken bizim yeryüzünde bundan nasiplenmemiz mümkün değil tabii ki. Kendi farkındalığını belli bir noktaya getirebilmiş, enerji çalışmalarını düzenli yürütenler zaten sadece bugün için değil, bir süredir dünya üzerindeki enerjinin nasıl değiştiğinin, yoğunlaştığının ve bir miktar da zorlayıcı olduğunun çok iyi farkındalar!
Diyeceğim o ki, bu enerji yoğunluğunu iyi değerlendirelim. Öyle çok farklı, büyük ritueller yapmaya hiç gerek yok. Sadece nefesinizle ve niyetinizle, bugün kendinize biraz zaman ayırarak, hissetmeyi deneyin; bedeninizi, iç sesinizi, kalbinizi, ruhunuzu, ne derseniz isimlendirmek de gerekmiyor....
İyi ve güzel şeylere odaklanın, bu size çok zor geliyor ve zihninizi öfkeler, acılar istila ediyorsa, onlara da teşekkür edin. Böyle bir günün enerjisinde sizin onları salıverip göndermeniz için kendilerini gösterdikleri için. Bugüne kadar size yaşattıklarına teşekkür edin! Sonra da sevgiyle salıverin, uğurlayın gitsinler, nefesinizle ve niyetinizle.
Tam olarak anlamadığınızı düşündüğünüz ya da aklınıza takılan bir sorunuz olduğunda da lütfen iletişime geçmeye çekinmeyin, bugün güzel bir gün, hepimizi için şifa olsun, öyle de oldu.
Sevgimle
Ebru

Not:
Bugün ayrıca topraklanmayı ve beslenmenize dikkat etmeyi de unutmayın!!!
Mümkün olduğunca protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden kaçınmanızı, vitamin&mineral ağırlıklı yani taze meyve-sebze tarzı beslenmenizi ve bol bol alkali su içmenizi öneririm.
Deniz kenarı ve/veya ağaçlık bir alanda bol negatif iyon eşliğinde sırtınızı bir ağaca yaslayarak nefesinizle niyet çalışması yapabilecek imkanınız varsa da mutlaka değerlendirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder