10 Mart 2015 Salı

KUANTUM BIOFEEDBACK TERAPİ

Sağlığına önem veren, bedensel, zihinsel ve ruhsal dengesine değer veren herkese merhaba!

Bir yıl önce tanışma şansına sahip olduğum ve ilk andan itibaren gücüne ve doğruluğuna inanarak araştırdığım, deneyimlediğim ve hayatıma kattığım, son dönemde de eğitimlerini tamamlayarak terapisti olduğum bir cihazla sizi bugün tanıştırıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Son yıllarda kuantum, enerji ve şifa kelimelerini sık sık duymaya başladığınızdan eminim. Hatta bir çoğunuzun araştırdığını ve/veya deneyimlediğini biliyorum.

Benim 2000 yılında başlayan serüvenimin son yıllarda nasıl hızlandığını ve hatta son aylarda nasıl şekil değiştirdiğini de birçoğunuz yakından gözlemliyorsunuz. 

İşte bu cihaz da “kuantum biofeedback” prensibi ile çalışan ve direk olarak sizin enerji alanınızdan aldığı verileri yorumlayan ve hatta tedavi de yapabilen SCIO Quantum Biofeedback cihazı.
Nasa’nın uzun süre uzayda kalan astronotlarının sağlık ihtiyaçlarını tespit ve tedavi amacıyla geliştirdiği bir projenin topluma göre şekillenmiş hali aslında.
Kısaca ne mi yapıyor?
Kuantum fiziğinin maddeyi de enerji olarak tanımlaması prensibi üzerine kurulu bütün düzen aslında. 12.000 farklı frekans üzerinden sizi tarıyor ve
·         Stres noktalarınızı tespit ediyor, bir başka deyişle, enerji blokajlarınızı belirliyor,
·         Normalden farklı titreşen organ ve sistemlerinizi algılıyor,
·         Risk analizi yaparak hastalıklar daha oluşmadan sizi uyarıyor,
·         Var olan sıkıntıların gerçek nedenlerini tespit ediyor,
·         Virüs, amip, parazit, bakteri, alerjen gibi patojenleri tespit ediyor,
·         Zihinsel olarak bilinçaltı seviyesinden gelen yükleri, riskleri, olumsuz etkileri ortaya çıkartıyor,
·         Duygusal ve fiziksel travmalarınızı, anne karnından itibaren belirliyor,
·         Ruhsal farkındalık kazandırıyor…
Sonra mı?
Sonra da acısız, ağrısız, kimyasal ve/veya ışın içermeden, cerrahi müdahale gerektirmeden, sadece ve sadece bedeninizin kendi kendini onarma gücünü harekete geçirerek ve güçlendirerek bedensel, zihinsel ve ruhsal şifalanmanızı sağlıyor.
·         Özellikle dikkat dağınıklığı, öğrenme güçlüğü çeken çocuk ve gençler üzerinde,
·         Kendini tam ve doğru ifade edemeyen çocuk ve yaşlılar üzerinde; kişinin kendi farkındalığının yetersiz olduğu ya da hiç olmadığı durumlarda,
·         Modern tıbbin uyguladığı uzun süreli teşhis ve tedavi yöntemlerine rağmen şifa bulamamış kişilerde,
·         Sigortaların ve/veya sosyal güvenlik kurumlarının kapsama almadığı rahatsızlıklarda vbg. durumlarda kişilerin hayat kalitesini önemli ölçüde arttıran bir imkan yaratıyor.

Unutmayın ki her şey enerjidir, bedeniniz bile.
…ve yine unutmayın ki son yıllarda bilimsel olarak da kanıtlanmıştır ki bedenimizdeki tüm hücreler, uygun ortam koşulları olduğu sürece, siz son nefesinizi verene kadar kendilerini yenileme ve iyileştirme gücüne sahiptir.
Kuantum biofeedback, SCIO, şifalanma ve enerjiler hakkında daha fazla bilgi için, terapi detayları için, tanıtıma özel imkanlar için… lütfen iletişime geçmeye çekinmeyin.
Yürekten sevgimle bedensel, zihinsel, ruhsal dengeyi kurabildiğiniz, sağlıklı, aydınlık günler dilerim.
Ebru Tolan Karahasanoğlu
Kişisel Şifa ve Enerjiler Eğitmeni
SCIO Terapisti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder