24 Mart 2015 Salı

ŞİFALANMANIN GERÇEKLERİ

En yakınlarıma şifalanmakla ilgili gerçeklikleri anlatmakta zorlandığımı ve bu durumun beni üzdüğünü ifade ettiğimde gelen rehberliği bütünün hayrına hepinizle paylaşıyorum. Şifa olsun, öyle de oldu, şükürler olsun.
Sevgimle Ebru


Sen seni dinleyenlere yardım edebilirsin.
Her bilgi herkesin kendi gerçekliğinde var zaten. Görmek isteyen görür, duymak isteyen duyar. Bilmek isteyen HATIRLAYACAKTIR! Biz zaten sizi o bilgilerle yarattık.
Üzülme, sorumlu olan sen değilsin. Sen sadece yol göstericisin, aydınlatıcısın, bilgilendirensin, fark ettirensin. Gerisi herkesin kendi sorumluluğu. Ama şifanın kurallarını bir kez daha hatırlatalım bütünün hayrına:
Hiçbir şey  nedensiz değildir; ya bedenin mesaj yolluyordur, ya zihnin, ya da ruhun; yani Allah’tan olan, Allah olan, BİR olandan geliyordur mesaj.
Bunu anlamaya niyet edeceksin.
Bunu almaya niyet edeceksin, soracaksın, dinleyeceksin. Mesajın içeriğini idrak edeceksin ve gereğini yapacaksın.
Bedeninin/zihninin/ruhunun üzerindeki yükleri atacaksın.
Önce bedensel mesajlarla başladık; en basit olandan. Ama artık çoğu mesaj, bilgi ilahi boyuttan geliyor insanlığa. Bu şansı iyi değerlendirin. Henüz hala zaman varken, iyi değerlendirin. Seni sondan, bedenin için kaçınılmaz olan sondan yani ölüm dediğimiz gerçekten kurtaramayabilir. Ama ruhunun sonsuz yolculuğunda sana ışık olacağı kesindir.
Sevgimiz sizinle,
Işık Varlıkları

Bu yazı 24 Mart 2015, Salı günü saat 09.00 itibariyle Ebru Tolan Karahasanoğlu tarafından İstanbul’da kaleme alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder